vendinginternational-online.com ne informează că Parlevel Systems, un furnizor tot mai mare de soluții de management pentru vending (VMS) destinate operatorilor de vending și furnizorilor de servicii de cafea pentru birou, a anunțat lansarea soluției sale complete pentru piața de micro. Parlevel oferă industriei de micro-market soluții complete de hardware & software, lucru care le aduce operatorilor instrumentele necesare pentru punerea în aplicare și gestionarea cu succes a unei operațiuni de micro-piață.

Kioskul cu ecran digital de la Parlevel ajută operatorii să atragă clienții cu un sistem intuitiv și un design ușor de utilizat. Kioskul le permite utilizatorilor să plătească cu cardul de credit, de debit, pre-plătit, și carduri de campus pentru studenți, cu plăți mobile precum Android Pay sau Apple Pay, sau în numerar, ceea ce îi ajută pe operatori să își maximizeze vânzările.

“Suntem încântați să le oferim operatorilor un kiosk cu inginerie de proiectare de ultimă generație, cu o implicare puternică a clientului, și capacități operaționale puternice”, a declarat Luis Gonzalez, director executiv la Parlevel Systems. “Sistemele de management de la Parlevel acoperă mai mult decât nevoile operaționale ale unei piețe micro. Ofertele noastre îi ajută, de asemenea, pe operatori să înțeleagă comportamentele de cumpărare și preferințele de produse ale clienților lor, permițându-le să ofere o experiență de primă clasă pentru utilizatorul final”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*