Echipa europeană de vending a companiei SUZOHAPP a fost în formă la Venditalia. Venditalia este cel mai important târg european de vending din acest an și în mod normal SUZOHAPP s-a asigurat că accentul pe care compania îl pune pe inovare în industrie a fost bine prezentat la Milano în timpul celor patru zilele de expoziție, respectiv între 4 și 7 mai.

La SUZOHAPP accentul pe inovație a constat în modul de reunire a componentelor și a soluțiilor pentru a obține beneficii optime. Noul design al standului a fost creat pentru a genera acest mesaj, și anume “SUZOHAPP: O lume de componente și soluții”. Acest nou design a fost foarte apreciat de vizitatorii expoziției.

Soluțiile SUZOHAPP sunt mult mai multe, nu doar reciclatorul de monede Currenza C2 și sistemul de plăți fără numerar WorldKey. În mod normal, pentru producătorii de aparate de vending și operatori, acestea sunt cele două grupe principale de produse. Ambele produse și-au dovedit valoarea în domeniul lor. Carles Aleixandre, Executive VP & General Manager al SUZOHAPP explică pentru Vending Global Market: “Astăzi, lumea vendingului din punctul nostru de vedere, nu constă doar în a oferi produse de top de manipulare a numerarului. Este despre cum facem cele mai multe dintre aceste produse, astfel încât acestea să devină soluții care să asigure un plus real de valoare adus operatorilor. Prezentarea pentru Currenza C² on-line și WorldKey on-line sunt exemple perfecte ale filozofiei noastre.”

Currenza C²on-line și WorldKey on-line sunt soluții noi, care sunt susținute de software-ul SoftOne – platforma de tip cloud, care oferă un feedback imediat asupra datelor de vânzări și starea aparatului, într-un format de trafic ușor, astfel încât să fie ușor de înțeles. Posibilitatea de a avea informații imediate cu privire la aceste componente cheie, îi ajută pe operatori să se asigure că mențin o durată maximă de funcționare a aparatului.

Marco Cantafora, Sales Manager SUZOHAPP pentru Italia oferă un alt exemplu al faptului că setea companiei SUZOHAPP pentru inovare constă în a ajuta operatorii: “Industria de vânzări devine din ce în ce mai competitivă. Operatorii sunt în căutarea unor modalități de a atrage noi clienți și de a genera afaceri în mod repetat. Cardurile de fidelitate sunt o șansă de a le mulțumi clienților pentru alegerea lor și de a le da un motiv să se întoarcă și să facă achiziții de la același aparat de vending. De aceea, la Venditalia am lansat WorldKey Loyalty. Această soluție bazată pe internet le oferă operatorilor informații on-line cu privire la modul în care clienții utilizează aparatul de vending, informații care apoi pot fi folosite. Aceasta este șansa de a comunica direct cu consumatorii finali, prin crearea de campanii de marketing de tip unu-la-unu.”

Venditalia a văzut cum SUZOHAPP a introdus o nouă soluție de manipulare de numerar pe bază de card, finalizându-și gama: P66 permite plata prin card de credit / debit direct. Terminalul de plată P68 poate fi de asemenea folosit și pentru tranzacții prin contact prin atingerea cardului de cititor și prin bandă magnetică.

Pentru prima dată la o expoziție de vending din Italia a fost prezentat cel mai nou membru al familiei SUZOHAPP – și anume soluțiile SCAN COIN. Luca Rossato, Sales Manager pentru Italia la SUZOHAPP, explică: “La SUZOHAPP oferim soluții complete pentru manipulare de numerar. Operatorii se confruntă cu provocarea de a număra și sorta multe monede și bancnote de multe ori în activitatea lor. Aparatele care numără și sortează monede și bancnote SCAN COIN sunt foarte cunoscute pe piețele lor de bază, cum ar fi serviciile bancare și de vânzare cu amănuntul. Suntem foarte încântați să introducem aceste opțiuni în sectorul de vending. Aceste soluții dovedite au fost o sursă de mare interes la standul nostru.”

Carles Aleixandre concluzionează experiența Venditalia pentru SUZOHAPP, precizând: “Acesta a fost cel mai interesant și aglomerat eveniment Venditalia pentru noi de până acum. Marca SUZOHAPP a fost rapid acceptată în industrie. Acum, operatorii apreciază că obiectivul nostru este de a îi ajuta să își îmbunătățească operațiunile. În prezent nu contează doar verificarea și acceptarea numerarului și oferirea de soluții fără numerar. Lucrurile se învârt în jurul valorii de gestionare a numerarului – cu informații on-line detaliate pentru a sprijini departamentele de contabilitate și de mentenanță ale clienților noștri. Soluțiile SCAN COIN se asigură că operatorii pot gestiona cel mai bine banii din birourile lor. În general, feedback-ul primit de la vizitatorii standului nostru a fost excelent. Vom continua să inovăm și să ne asigurăm că nivelul de integrare pe verticală crește alături de beneficiile de a lucra împreună cu SUZOHAPP.”

Echipa SUZOHAPP vă așteaptă cu nerăbdare la următoarele evenimente de vending – Vendies de la Londra, din luna iunie, și la Vending Florence în septembrie. SUZOHAPP va sponsoriza ambele evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*