Bine-cunoscuți pentru aparatele de jocuri de îndemânare și cele de amuzament, în general, cei de la Coast to Coast Entertainment se extind în continuare în zona de afaceri de bulk-vending.

Compania de amuzament cu sediul în New Jersey care a introdus un aparat de vending cu capsule în urmă cu doi ani, le-a oferit operatorilor o variantă îmbunătățită a aparatului lor de bulk-vending la evenimentul Amusement Expo International, care a avut loc în luna martie a acestui an în Las Vegas.

Noul sistem de vânzare utilizează rafturi de aparat tradițional care susține nouă recipiente de volum mare de bulk-vending care sunt aparate complet automate care încorporează un glob de stocare de produs, de distribuție și mecanisme de monede; fiecare recipient este conectat către o stație de control adiacentă, de asemenea, montată pe raft. În configurația sa actuală, vendomatul oferă patru recipiente cu capsule de 2 inchi și cinci recipiente cu capsule de 1inch.

Unitatea de comandă și plată montată pe partea laterală a raftului are butoane mari, ușor de utilizat de copii și iluminate corespunzător fiecărui recipient de bulk-vending. Un buton acționează eliberarea în mecanismul de monede al vendomatului selectat. Efectele sonore, solicitările vocale și ecranul cu LED-uri mici (1inch înalțime x 5inch lățime) ghidează clientul în timpul procesului de vânzare. Odată ce o selecție de produs a fost făcută pe panoul de control și plata a fost acceptată, copii primesc produsul prin metoda tradițională, prin tragerea de mâner.

Panoul de comandă este realizat din oțel vopsit în câmp electrostatic și este echipat cu un sistem de blocare a mânerului în T similar cu cele utilizate la ușile aparatelor de vending clasice. Acesta măsoară aproximativ 15inch lățime x 30inch înălțime x 30inch lungime.

Aparatul de bulk-vending de la Coast to Coast a fost dezvoltat în colaborare cu A&A Global Industries, care deține un brevet de invenție ce definește trăsăturile unui sistem electronic de bulk-vending. Acesta dispune, de asemenea, de recipiente bulk-vending de la A&A.

Vendomatele electronice de tip bulk-vending permit o variație mult mai largă a prețurilor pentru un recipient de bulk-vending individual împreună cu mai multe opțiuni de plată. În plus față de acceptarea de monede (aici intervine evoluția față de cele clasice, doar cu mecanism exclusiv clasic de tip mecanic), unitatea acceptă bancnote de hârtie de până la 20$, precum și carduri de debit și de credit, și chiar plăți prin Apple Pay. Stabilirea prețului pentru fiecare recipient poate fi setat în trepte de la 5¢ până la 10$; operatorii programează prețurile cu ajutorul butoanelor și a ecranului cu LED-uri de pe panoul de comandă. Display-ul poate fi utilizat de asemenea și pentru publicitate.

Cei de la Coast to Coast consideră că acest produs nou “deschide o mulțime de oportunități de locații noi și de marfă nouă”. “Există locații pentru care ați putea pune produsele mai sofisticate într-o capsulă, față de aparatele tradiționale de bulk-vending care de obicei oferă produse de 50¢. De exemplu, ați putea pune un produs de 5$ în capsulă. Și operatorii nu mai sunt limitați la monede. Oamenii nu mai țin azi prea multe monede prin buzunare. Acest aparat primește carduri de credit și de debit pe care fiecare dintre noi le avem în buzunarul nostru” mai cred americanii de la Coast to Coast Entertainment.

Ei cred că acest aparat de bulk-vending electronic va fi potrivit pentru mall-uri, magazine și restaurante de familie, împreună cu alte locații cu trafic mare, cum ar fi pistele de bowling și centre de divertisment dedicate familiilor. În plus, flexibilitatea sistemului de stabilire a prețurilor și a opțiunilor de plată va atrage o mai mare varietate de mărfuri care vizează un segment demografic mai larg față de baza de clienți tradiționali ai vendigului vrac format din patroni care doresc să își dezvolte clientela și valoarea locațiilor.

Notă: 1 inch = 25,4 mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*