Platforma de software eConcierge CMS Enterprise Server de la LIVEWIRE oferă integrare end-to-end pentru kioskuri și soluții de software pentru afișare digitală de informații. De la gestionarea de la distanță și monitorizarea software-ului unui kiosk / hardware și afișare digitală de informații de conținut pentru sistemele dvs. informaționale și tranzacționale de tip kiosk cu auto-servire, semnalizare digitală, site-uri web și aplicații mobile.

Cine poate utiliza acest software?

Industria hotelieră, de divertisment, de gaming, medicală, corporativă, de vânzare cu amănuntul, educației, restaurantelor, cultele și poate, guvernul.

Detaliile Produsului

Se poate face o demonstrație gratuită. Implementarea se poate face sub  Cloud, SaaS, Web,   Instalare – Windows, iar pe mobil – Android. Se poate face training , documentare și se poate acorda suport online live.

Software-ul eConcierge® de la Livewire înlocuiește canalele tradiționale de administrare, gestionând comunicațiile către clienții dvs. prin kioskuri, afișare digitală de informații, aplicații mobile, media socială și site-uri web, toate printr-o singură consolă. Soluția software suportă funcții vitale virtuale de administrare, cum ar fi informarea privind afacerea/proprietatea, indicații rutiere, hărți interactive și directoare, divertisment, informații despre restaurante și evenimente, și multe altele.

Cu eConcierge® Content Management Server Software de la LIVEWIRE aveți posibilitatea să creați un sistem omni-canal virtual de administrare, capabil să îi ofere publicului dumneavoastră o gamă largă de informații, cu o investiție minimă.

Ce servicii vă oferă eConcierge:

  Furnizează o conexiune directă în timp real la informații, indicații traseu, produse și servicii.

  Gestionează funcționalitatea ierarhică cu ușurință, astfel încât informațiile pot fi clasificate și afișate într-un mod ușor de folosit de către utilizator.

  Elimină costurile și deșeurile de hârtie survenite din păstrarea de ghiduri și notificări actualizate cu informații curente.

  Generează venituri prin crearea de reclame atractive pentru partenerii de afaceri și comunitățiile de afaceri.

  Oferă indicații rutiere integrate.

  Integrează în timp real serviciul de clienți prin telefon cu funcționalitatea dial-up.

 Integreză imprimarea de cupoane, bilete, carduri de fidelitate, carduri cadou sau auto-serviciul check-in.

  Integrează CMS/POS.

 Administrează toate acestea de pe o singură platformă și livrează către kiosk-uri afișarea digitală de informații și către dispozitivele mobile pe care le dețineți.

 Poate accesa cu ușurință rapoarte securizate web și monitorizează utilizarea dispozitivelor.

eConsierge poate fi utilizat de:

  • Hoteluri și resorturi / indicații rutiere
  • Centrele de cumpărături și mall-urile de vânzare cu amănuntul / indicații rutiere
  • “Recepționieri” virtuali corporatiști
  • Spitale

Despre Livewire

Din 1998, LIVEWIRE le oferă organizațiilor puterea de a lua legătura cu clienții lor prin soluții de software la cheie de tip kiosk. De-a lungul ultimilor 13 de ani, au adăugat afișarea digitală de informații și tehnologiile de mobil pentru vă oferi o capacitate extinsă de a ajunge la clienții dumneavoastră și mai multe moduri de a face acest lucru.

Misiunea la care s-a angajat LIVEWIRE este aceea de a vă spori veniturile și de a vă reduce costurile prin furnizarea către clienții și angajații dvs., actuali și viitori, de informații și documente cu auto-servire, prin intermediul unui sistem sigur, ușor de utilizat, cu mai multe canale de livrare, inclusiv kiosk-uri, site-uri web, afișare digitală de informații, și aplicații mobile.

Echipa lor de profesioniști vă poate ajuta să definiți, proiectați, dezvoltați, integrați și să instalați kiosk-urile dvs. Tot ei vă asigură că veți puteți muta cu ușurință conținutul kiosk-ului dvs. din rețeaua dvs, în alte aplicații digitale – de mobil, etc., pe care le dețineți.

Dacă nu aveți nevoie de o soluție completă la problemele voastre, Livewire vă poate oferi doar elementele de care aveți nevoie.

AVANTAJUL lucrului cu LIVEWIRE:

• SURSĂ UNICĂ pentru afacerea dvs., soluție full-service

• SOFTWARE KIOSK și expertiză HARDWARE

• SOLUȚII DE AUTO-SERVIRE inovatoare și premiate, de top

• MANAGEMENT DE LA DISTANȚĂ pentru a vă actualiza toate locațiile în siguranță după cum doriți

• Soluții LICENȚIATE sau GĂZDUITE (SAAS)

• Platformă FLEXIBILĂ si DINAMICĂ

• Suport tehnic ATENT

• SERVICIU CLIENȚI SUPERIOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*