AVA Trade Show 2016

22-23 Septembrie 2016

Locație: Gold Coast Conference & Exhibition Centre on Broadbeach in Queensland

Asociația Australiană de Vending organizează în această toamnă o nouă ediție a expoziției lor dedicate vendingului. Toate cele 3 asociații australiene vor avea membri cu standuri aici. Deja organizatorii au anunțat că totul este gata și că întreaga expoziție este rezervată. Undeva în jur de 50 de expozanți vor fi gata să vă întâmpine dacă aveți drum în Australia în acea perioadă. Pentru firmele operatoare această întalnire este de neratat pentru că sub același acoperiș vor fi prezenți atât distribuitori de aparate cât și furnizori de produse și servicii pentru automate.

Cu 1 zi mai devreme cei de la AVA organizează un turneu de golf: “AVA EXPO GOLF DAY” la Palmer Colonial Golf Club.

Un stand pentru membrii AVA costă 2300$ australieni, iar pentru cei non-membrie ste 2700$ australieni. În plus, prganizatorul oferă la trei standuri cumpărate unul gratis.

Vending Florence

23-24 Septembrie 2016

Locație: Florența

Relațiile dintre CONFIDA, asociația italiană de vending și corespondenta sa spaniolă ANEDA au fost întotdeauna caracterizate de un puternic spirit de colaborare și voință comună de a produce inovație în industrie și, în plus, au dorit să aibe un obiectiv comun care să fie transmis clar operatorilor din cele două țări .

În ultima vreme cele două insituții și-au oferit sprijinul reciproc în toate ocaziile de întâlnire instituțională, legătura este – dacă este posibil – chiar mai mult întărită, luând o nouă conotație, astfel încât schimbul de experiență între operatorii din diferite țări poate duce la realizarea scopurilor de creștere și aprofundare comună a problemelor și soluțiilor din industria de vending.

În acest context, CONFIDA și Aneda doresc să promoveze și să dezvolte evenimentul “Vending Florența”, care va avea loc în frumosul oraș din Toscana în perioada 23 și 24 septembrie anul acesta.

Evenimentul este o oportunitate unică pentru întâlniri dintre operatori de naționalități diferite dar apropiați din punctul de vedere al problemelor lor în industrie și va cuprinde un format dinamic și antrenant care, pe lângă posibilități semnificative de discuție va fi o oportunitate de a pune accent pe teme de actualitate în special în Italia și în Spania, plata electronică a taxelor și problema obezității sunt doar câteva exemple.

Ambii președinți, Piero Angelo Lazzari și Raul Rubio Fleitas, sunt foarte interesați să dezvolte această inițiativă la nivel european, consolidând astfel bunele relații existente între asociațiile lor și actualizarea informației – unul dintre obiectivele EVA (Asociația Europeană de Vending), care promovează tot mai mult oportunitățile de schimb între țări, așa cum promite, într-adevăr să fie Vending Florența.

Cele două asociații au avut mult de lucru timp de câteva luni, astfel încât evenimentul să fie pus în practică în conformitate cu planurile elaborate și să devină un format, ceea ce duce spre viitoare oportunități proactive de colaborare între asociații și operatori ai țărilor europene.

Inițiativa a fost întâmpinată cu interes de către mari companii din sector care și-au oferit disponibilitatea imediată de a sprijini proiectul Vending Florența, și care cred cu tărie în posibilitatea de a reproduce evenimentul în viitor și în alte contexte.

Covim SpA, sponsorul principal al evenimentului, va fi însoțit de Bianchi Industry, SUZOHAPP, Digisoft și FLO, care în curând li se vor alătura și alți jucători importanți în acest sector, în demersul de sprijinire a acestui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*