Kisan este o companie sud-coreeană producătoare de cititoare de bancnote și a fost înființată în 1988, care a început prin a fi mai întâi o afacere care se ocupa de sortarea / numărarea de bancnote în 1999 și a devenit unul dintre principalii producători din acest sector. Din 2008, a vândut peste 35.000 de unități în zona Euro și 150.000 de unități în lume.

Kisan și partenerii săi sunt activi în cele mai multe dintre țările din Europa, în special în Germania, Italia, Irlanda, Franța, Austria, Spania și Belgia, și are relații cu mai multe bănci și companii de transport de fonduri, în ceea ce privește procesele de manevrare a bancnotelor.

Kisan va fi acum în măsură să participe și să aducă anii săi de expertiză “grupului de bancnote” EVA (un grup de companii care au același domeniu de activitate ca și Kisan), un lucru de care Directorul General al EVA, Erwin Wetzel, este încântat, “Cum sistemele de plată sunt un aspect important al industriei noastre, urez un călduros bun venit lui Kisan, ca nou membru EVA. “Grupul de bancnote” va câștiga acum un alt participant credibil și cu experiență, în discuțiile sale privind dezvoltarea și problemele întâmpinate cu diversele monetării și Banca Centrală Europeană”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*