Multi-Tech Systems, Inc., un producător de top la nivel mondial de dispozitive M2M și ITL, a anunțat de curând disponibilitatea popularului său MultiConnect eCell în Canada, prin Novotech Technologies, un distribuitor de produse, servicii și soluții machine-to-machine (M2M) / Internetul Tuturor Lucrurilor (ITL).

MultiConnect eCell extinde portofoliul cuprinzător MULTITECH de produse de conectivitate celulară optimizate pentru comunicații de tip M2M. Ușor de instalat și de administrat, MultiConnect eCell este ideal pentru reîncercarea în caz de nereușită, a  conexiunii la internet în afara benzii traseului primar. Conceput cu scopul de a fi simplu de utilizat și destinat aplicațiilor inteligente care susțin deja procese în rețea; acest dispozitiv are o instalare rapidă și simplă asigurând continuitatea afacerilor în cadrul operațiunilor de vânzare cu amănuntul care utilizează terminale POS și routere SOHO care depind în prezent de o conexiune la internet prin cablu.

“Cu un set-up simplu de configurare, antenă inclusă, sursă de alimentare și cablu Ethernet, face ca instalarea să dureze o clipă”, spun specialiștii Multitech. The MultiConnect eCell reduce timpul de lansare pe piață, precum și costurile, astfel încât utilizatorii își pot implementa soluția rapid.

Alte exemple de dispozitive care pot beneficia de pe urma utilizării lui MultiConnect eCell sunt aparatele de vending, kiosk-urile, semnalistica digitală, ATM-urile și nenumărate alte aparate fixe care necesită o conectivitate de încredere, continuă, fără a perturba o rețea locală de internet.

Despre MultiTech

Multitech proiectează, dezvoltă și produce echipamente de comunicații pentru industria de ITL – conectând activele fizice la procesele de afaceri pentru a le oferi valoare sporită.

Ce este ITL (Internetul Tuturor Lucrurilor)?

Internetul Tuturor Lucrurilor (ITL) este rețeaua de dispozitive fizice, vehicule, clădiri și alte obiecte care încorporează electronică, software, senzori, elemente de acționare, și conectivitate de rețea, care le permit acestor obiecte să colecteze și să facă schimb de date. În 2013 Inițiativa Standardizării Globale privind internetul tuturor lucrurilor (ITL-GSI) a definit ITL ca “infrastructura societății informaționale.” ITL permite detectarea și controlarea obiectelor de la distanță în întreaga infrastructură de rețea existentă, creând oportunități pentru o integrare mai directă a lumii fizice în sistemele bazate pe calculator, și ducând la o eficientă acuratețe și beneficii economice îmbunătățite; când ITL este dotat cu senzori și elemente de acționare, tehnologia devine o instanță a clasei mai generale a sistemelor informatice fizice, care cuprinde, de asemenea, tehnologii, cum ar fi rețelele inteligente, case inteligente, transport inteligent și orașe inteligente. Fiecare lucru este identificabil în mod unic prin intermediul sistemului său de calcul încorporat, dar este capabil să interacționeze în cadrul infrastructurii existente pe Internet. Experții estimează că ITL va consta din aproape 50 de miliarde de obiecte până în 2020.

Despre router-ele SOHO

SOHO înseamnă Small Office / Home Office, un tip de rețele locale (LAN) construite pentru a fi utilizate de o afacere foarte mică. O rețea SOHO poate fi o rețea mixtă de calculatoare cu fir și / sau wireless, la fel ca și alte rețele locale. Fiind destinate afacerilor, rețelele SOHO, de asemenea, tind să includă imprimante și, uneori, VoIP și tehnologia fax over IP. Un router SOHO este un model de router broadband construit și comercializat pentru a fi utilizat de astfel de organizații. Acestea sunt de multe ori aceleași routere folosite pentru crearea  rețelelor standard de acasă.

SOHO – Definiție

Mai exact, cât de mic este “S-ul” din SOHO? Definiția standard limitează rețelele SOHO la cele care susțin între 1 și 10 persoane. Dar nu se întâmplă nimic semnificativ atunci când persoana sau dispozitivul cu numărul unsprezece se alătură rețelei. În practică, routerele SOHO pot suporta rețele ceva mai mari decât atât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*