Farmer Bros Co, o companie americană producătoare de cafea prăjită, a declarat că a încheiat un contract de achiziționare a companiei China Mist Brands Inc, care produce ceaiuri vândute de lanțurile de deservire de cafea pentru birouri (OCS) și de canalele de servicii alimentare. Tranzacția include 10,8 mil$, plus o plată bazată pe performanță de 0,5 milioane $ în cazul în care în 2017 și 2018 sunt realizate anumite nivele de vânzări.

Ceaiurile China Mist sunt vândute în canalul OCS sub formă de capsule pentru o singură ceașcă, capsule RealCup compatibile cu producătorii Keurig și pliculețe de ceai. De asemenea, ceaiurile vin și gata de băut în containere Foodservice de 1,5-, 3- și 5-galoane. Se așteaptă ca tranzacția să se încheie în al doilea trimestru al anului fiscal 2017. China Mist a fost înființată în anul 1982 și are distributie națională în peste 20.000 de locații Foodservice.

Fondată în 1912 și cu sediul central în Ft. Worth, Texas, SUA, brandurile Farmer Bros. includ omonimul Farmer Brothers, împreună cu Metropolitan, Superior, Cain’s și McGarvey. Compania a generat vânzări nete de peste 500 de milioane de dolari în anul fiscal 2015.

Sursa: www.vendingtimes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*