08-10 noiembrie 2016

Locație: Gaylord Opryland Resort & Conference Center din Nashville, Tenesee, SUA

Evenimentul Coffee, Tea & Water (CTW) organizat de Asociația Națională Americană de Vending, este cel mai mare eveniment dedicat serviciului de cafea din lume, adresându-se unei piețe a industriei serviciului de cafea cu o valoare de 4,25 miliarde de dolari anual.

Mergeți la Nashville, între 8 și 10 noiembrie pentru a beneficia de oportunități de networking de clasă mondială în industrie, educație de înaltă calitate axată pe trei domenii – managementul afacerilor mici, industria de ceai, cafea și apă, precum și cafenele la locul de muncă – plus o zi întreagă special adresată modului în care tendințele din cafenelele aflate la locurile de muncă sunt de a spori nivelul serviciilor de cafea. La CTW, găsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și gestiona afacerea.

Despre Asociația Națională Americană de Vending – Fondată în 1936, Asociația Națională Americană de Vending este instituția care reprezintă industria serviciilor de vending din SUA, cu o valoare de 25 miliarde $. Cu peste 1100 de companii membre – inclusiv multe dintre cele mai recunoscute branduri din lume – Asociația Națională Americană de Vending le oferă membrilor săi servicii de lobby, educație și cercetare.

Evenimentul Coffee, Tea & Water vă pune la dispoziție soluții de afaceri create de experți  și strategii de dezvoltare a carierei prin intermediul a  zeci de sesiuni. La CTW, networking-ul este unul dintre cele mai bune moduri de a vă dezvolta afacerea. Conexiunile realizate aici fac diferența!

Selectii din Programul Evenimentului

8 Noiembrie

Comerț echitabil și organic: definiții și discuții

Există mai mult moduri de a arăta că îți pasă de mediu. În această discuție, vorbim despre diferitele organizații și definiții din jurul comerțului echitabil și organic și despre cum puteți utiliza aceste idei în afacerea dumneavoastră.

Standarde optime energetice pentru producătorii de aparate de făcut cafea

Eric Dell va conduce discuțiile privind noile standarde de la Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ce îi vizează pe producătorii de aparate de făcut cafea. Implicațiile includ plasarea echipamentelor în locații guvernamentale, dar și în alte locuri ce urmăresc durabilitatea.

Fundamentele preparării la rece

Sesiunea educațională privind Prepararea la Rece de la OneShow a fost atât de apreciată, încât oamenii au cerut încă o prezentare la CTW. Vă vom purta prin procesul de preparare la rece a cafelei, echipamentul necesar, precum și modalitățile de a promova prepararea cafelei la rece iubitorilor de cafea.

Tehnologii pentru serviciile de cafea

Există o gamă largă de tehnologii gata să sprijine operatorii de servicii de cafea. În această sesiune, se va explora varietatea operatorilor de tehnologie, și operatorii de servicii pot alege dintre aceștia pentru a își dezvolta afacerea, pentru a spori loialitatea clienților și pentru a pune la dispoziția oamenilor aflați la lucru oferte de cafea excelente care să îi satisfacă. Sesiune sponsorizată de LightSpeed Automation.

9 Noiembrie

Adaptarea băuturilor de specialitate la serviciile de cafea

Operatorii de servicii de cafea de succes se adaptează rapid la cele mai recente tendințe în băuturi. Câștigătorii de astăzi adaptează băuturile de specialitate de la cafeneaua din colț la cafeaua oferită la locul de muncă. Mike Tompkins va conduce un studiu al diferite tehnici de preparare a băuturilor de specialitate și al echipamentului asociat, pentru a vă ajuta să vă decideți asupra următoarei generații de produse pe care să o oferiți clienților dumneavoastră.

Managementul vânzărilor pentru micile afaceri

Întreprinderile mici necesită o creștere a vânzărilor de la an la an, chiar și cu resurse limitate. Mai mult decât atât, o concurență sporită înseamnă că este mai greu să menții clienții actuali. În această sesiune se vor discuta strategii specifice ce pot fi folosite de întreprinderile mici în efortul lor de a avea vânzări mai mari.

Administrarea afacerilor mici

Conform Raportului Coeficientului de Operare al Asociației Naționale Americane de Vending, operatorii cu “profit mare” fac o treabă mai bună în gestionarea cheltuielilor de zi cu zi. Această sesiune va acoperi zonele de resurse umane, operațiunile de afaceri, influența Outlook și alte strategii ce vor reduce cheltuielile pentru a vă face afacerea mai eficientă și mai profitabilă.

Gameficare întru succes

Aflați care este definiția reală a termenului de gamificare și cum să aplicați principiile sale în zonele serviciului clienți, implicarea angajaților și multe altele. Gamificarea este una dintre principalele tendințe identificate în studiul de cercetare 2015 NAMA Milenari, și este gata să vă ofere avantaje. Prezentatorul Rick Demarco este un expert în gamificare și a dezvoltat și executat strategii de joc pentru companiile internaționale și regionale din SUA.

Strategii pentru serviciile de tip oficiu

Serviciile de tip Oficiu au devenit un diferențiator cheie pentru operatori. În plus, față de produsele tradiționale de servicii de cafea, operatorii vin cu noi idei de a aranja cafeneaua de la locul de muncă, oferind o varietate de produse de tip oficiu, ajutând clienții să obțină mai mult de la cafeneaua lor. În această sesiune vețe afla care sunt clienții care consumă servicii de tip oficiu și implicațiile economice ale prezentării acestor servicii clienților.

10 Noiembrie

Noi servicii pentru locurile de muncă

Consumatorii doresc mai mult decât o cafea bună de la cafenelele lor. În această sesiune, ne vom uita la unele dintre tendințele noi, inclusiv gheața, apa minerală, serviciile de barman și multe altele.

Designul cafenelelor de la locurile de muncă

Cafenelele de la locurile de muncă sunt proiectate de cei mai mari arhitecți și designeri de interior din lume – iar acestea devin o trăsătură integrantă a locului de muncă de astăzi. În această sesiune, ne vom uita la unele dintre cele mai noi și interesante modele – inclusiv corpuri de iluminat, mobilier, echipamente, scaune și alte elemente care fac cafeneaua de la locul de muncă mai mult decât o zonă de pauză.

Meniul cafenelei de la locurile de muncă

Consumatorii doresc ca acea cafenea de la locul lor de muncă să fie mai mult decât o destinație, cu o varietate de oferte care să corespundă așteptărilor lor. Veți arunca o privire la diversele meniuri oferite în cafenele avangardiste aflate la locurile de muncă și la modul în care le puteți aduce cu ușurință această diversitate și clienților dumneavoastră.

Branding în cafeneaua de azi

Rolul brandurilor evoluează – iar în noua cafenea de la locul de muncă de astăzi brandurile pot însemna lucruri diferite. În această sesiune se vor explora aplicațiile și beneficiile brandurilor naționale populare, împreună cu brandurile locale relevante, precum și rolul unui “brand-operator” pentru crearea un avantaj competitiv în piața în care operați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*