Cu o experiență în vending de peste 10 ani, Marido Caffe Club activează pe piață respectând un înalt standard de calitate al produselor și serviciilor oferite.

Încă de la început și-a făcut simțită prezența prin sortimentul de cafea boabe propriu “Marido espresso”, un blend  care îmbină aroma cu tăria unui espresso Italian și care este produs în exclusivitate pentru Marido Caffe Club.

Calitatea produselor și promptitudinea sunt două dintre principalele avantaje ale colaborării cu Marido Caffe Club.  Un alt punct forte îl reprezintă produsele solubile (lapte, ciocolată, ceai, Moka Irish Cream) de top folosite. Definitoriu în filozofia companiei este atenția la dorințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora soluții personalizate, fidelizarea fiind una dintre aspirațiile Marido Caffe Club.

Marido Caffe Club pune la dispoziția clienților și partenerilor săi mai multe tipuri de automate de băuturi calde, automate Snack și aparate profesionale bar.

Marido Caffe Club este o companie modernă, care ține pasul cu vremurile, în domeniul inovațiilor, personalizării, precum și în ceea ce privește spiritul de vârstă, experiența și cerințele clienților. Începând cu anul 2015 Marido Caffe Club are un design nou , iar logo-ul și sloganul care îl însoțește, se prezintă într-un mod modern, în stare proaspătă și pe deplin pregătită pentru viitor.

Orientarea către clienți stă la baza atingerii obiectivelor calității,satisfacția acestora și îmbunătățirii continue. Orice companie depinde de clienții săi, de aceea personalul Marido Caffe Club se străduiește să satisfacă cerințele actuale și de viitor ale acestora și tinde spre depășirea așteptărilor lor. Până în momentul de față, feedback-ul primit de la clienți a fost unul pozitiv, lucru care i-a încurajat să meargă mai departe investind tot timpul în tehnologie pentru a ține pasul cu tendințele pieței.

Marido Caffe Club este mulțumită de faptul că actualii săi consumatori pun din ce în ce mai mult accent pe calitatea produselor și serviciilor spre deosebire de perioada când aceasta s-a lansat pe piață, perioadă în care se punea accent doar pe preț.

În momentul de față compania Marido Caffe își desfășoară activitatea în București, Ilfov și zonele limitrofe urmărindu-se ca pe viitor să se deschidă un punct de lucru și în țară.

Pentru a beneficia de produsele și servicile Marido Cafee Club puteți apela numărul de telefon 0723.666.132 sau accesând www.vreauautomatcafea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*