SUZOHAPP este expert în manipularea și gestionarea numerarului în sectorul de vending, cu o gamă din ce în ce mai mare de soluții. Aceste soluții acoperă, practic, toate cerințele posibile.

Există foarte multe motive pentru a alege SUZOHAPP, după cum vom vedea în acest articol:

În primul rând, bine-cunoscutul reciclator de monede Currenza C2 este un produs SUZOHAPP. Currenza C2 este un reciclator de monede cu 6-tuburi, foarte operațional, cu sistemul PRP (Protecție Plată Redundanță) și 3 motoare separate pentru a reduce timpii morți și pentru a garanta securitatea în fiecare aplicație, crescând astfel profitabilitatea distribuitorului.

Monedele joacă un rol important pentru multe aparate de vending. Cu toate acestea, tehnologia de azi permite o gamă largă de soluții de plată. Operatorii care oferă mai multe posibilități de plată trebuie să se asigure că nicio vânzare nu se pierde. Asta înseamnă că indiferent dacă plata se face cu monede, bancnote, carduri de credit sau prin telefonul mobil – SUZOHAPP are soluția.

Trecând la plata fără numerar, WorldKey este cea mai completă gamă cu buclă închisă pentru plata fără numerar de pe piață, datorită celor 5 modele diferite care satisfac nevoile specifice ale operatorilor și a celor 3 capete de citire capabile să accepte chei, carduri, etichete și autocolante într-o manieră sigură și ușoară. Toate sistemele WorldKey sunt versatile, durabile și de încredere și garantează cele mai înalte standarde de siguranță din această categorie și un management contabil avansat.

Gama WorldKey continuă să se extindă și astăzi, SUZOHAPP este mândră să ofere platforma WorldKey Loyalty, o soluție on-line, care le permite operatorilor să comunice direct cu utilizatorii finali și să dezvolte programe de loialitate. În mod normal, operatorii au puține informații despre persoanele care le folosesc aparatele de vending. Acest lucru se poate schimba acum datorită WorldKey Loyalty care oferă, de la prima folosire, o modalitate de a învăța comportamentele și obiceiurile utilizatorilor de vending, servind la personalizarea promoțiilor și plănuirea de campanii publicitare cu micro-target prin e-mail. Rezultatele sunt creșterea cifrei de afaceri și clienți mai mulțumiți datorită campaniilor de marketing direct. Prin folosirea mijloacelor de reclamă private existente pentru plata fără numerar, clienții de vending se pot înregistra în programul de loialitate prin intermediul paginii web a operatorului și pot avea vizibilitate asupra stării contului lor curent. Operatorii de vending primesc informații despre profilurile clienților și detalii de contact.

Funcționalitatea avansată a sistemului privat de plată fără numerar WorldKey continuă să se extindă. Luând în considerare cerințele clienților, SUZOHAPP se străduiește să dezvolte în mod constant noi funcții unice pentru a mări opțiunile existente ale cititorului cashless WorldKey. Noile funcții adăugate confirmă faptul că WorldKey este cel mai avansat sistem privat de plată fără numerar de pe piață. Iată câteva dintre funcțiile cel mai recent implementate:

ü  Detector Vârstă – WorldKey este pregătit să gestioneze un dispozitiv detector de vârstă, pentru a permite ca unele produse să fie vândute numai adulților.

ü  Zi cu Vânzare Gratuită – Stabilește anumite zile în care unul sau mai multe produse sunt vândute gratuit.

ü  Vânzări cu numerar prin media – Prin inserarea oricărui fel de media WorldKey, următoarea vânzare cu numerar va avea un preț special prestabilit.

ü  Cititor Cod QR (Răspuns Rapid) – Permite ca un cititor să accepte credit virtual printr-un cod QR generat de dispozitivul EasyPay de la WorldKey.

ü  Încărcare Card de Credit – Încărcarea unei sume într-un dispozitiv media WorldKey printr-un cititor de carduri de credit / debit conectat cu configurația secundară MDB la unitatea WorldKey.

ü  Mod întotdeauna inactiv – Oferă posibilitatea de a efectua un ciclu de vânzări al cardului de credit / debit fără a fi nevoie de o selecție pre-credit.

Toate funcțiile WorldKey pot fi programate cu ușurință folosind software-ul Unico, acum disponibil și pentru dispozitive portabile cu Windows.

Soluțiile pentru plata fără numerar sunt completate de Smart IrDA, care le permite utilizatorilor să folosească telefonul inteligent ca un dispozitiv portabil, astfel încât să își poată descărca rapid toate datele de audit.

Gama P6 este o platformă de plată unică pentru plată fără numerar, ultima generație de terminale de plată cu carduri de credit / debit pentru aplicații de vending.

Seria P6 este pe deplin compatibil cu gama privată WorldKey pentru plata fără numerar. Acesta oferă o soluție completă pentru piața de vending prin cele 4 versiuni: P66 – The Plane, P68 – The Arc, P60 – The Angle și P67. Acestea au fost dezvoltate pentru diverse aplicații și necesități de plată fără numerar. P66 este un terminal elegant, proiectat pe baza specificațiilor Asociației Europene de Vending (EVA) cu obiectivul de a crea un terminal de plată multifuncțional rentabil fără contact și tranzacții mobile. P68 suportă toate tehnologiile de carduri, cum ar fi cea fără contact, plata prin mobil, cip / contact și bandă magnetică. Concepute special pentru aparatele în care nu este posibil să se integreze un terminal, cum ar fi cele mici (table top), P60 poate fi montat în siguranță pe mese, în perete și multe alte locuri. Aceste terminale au un mecanism unic de descărcare de software de la distanță care permite monitorizarea on-line a stării terminalului și efectuarea de actualizări.

Seria P6 promite tranzacții mai rapide cu o durată de numai 3 până la 5 secunde. P6 suportă plata fără numerar, carduri de fidelitate și carduri bancare într-un singur terminal și este certificat EMV.

SCAN COIN este o companie SUZOHAPP și aceste soluții complimentează perfect gama de produse a grupului. O gamă din ce în ce mai mare de validatoare / aparate de numărat monede și bancnote sunt acum disponibile. În acest articol ne vom concentra asupra lui SC 8220. SCAN COIN SC8220 oferă o mulțime de beneficii, fiind un numărător de monede și bancnote multi-valută. Acesta este dotat cu aproximativ 20 de valute pre-instalate, cele necesare putând fi ușor stabilite de către distribuitor și de utilizatorul final. Actualizările sunt simple, efectuate prin intermediul cardului SD frontal. Acesta poate administra un număr de valute alese sau doar prima valută, în funcție de prima bancnotă introdusă. Printre alte beneficii se numără, LED-uri UV pentru o mai mare acuratețe și efort minim la detectarea de bancnote false și contrafăcute.

SC8220 are, de asemenea, facilitate de recunoaștere a numerelor de serie, care reprezintă astăzi o cerință tot mai mare pe piață.

SUZOHAPP este o companie de talie mondială de tehnologie care oferă soluții de software si hardware pentru a sprijinii auto-servirea și automatizarea manipulării de numerar. Grupul are peste 1.100 de angajați în întreaga lume, care operează în 35 de birouri din 19 țări diferite, cu alți 50 de dealeri din alte 30 de țări. Cele 5 facilități de producție separate sprijină peste 25.000 de clienți din întreaga lume. În 2016 SUZOHAPP a sponsorizat evenimente majore de vending, precum The Vendies, Vending Florence, EVEX. Anul viitor promite să fie chiar și mai activă și SUZOHAPP s-a angajat să expună la marile expoziții europene de vending, printre care se numără Vending Paris din Franța, AVEX din Anglia, EuVend din Germania și Vendiberica din Spania.

2 thoughts on “SUZOHAPP: PRIMA RECOMANDARE PENTRU MANAGEMENTUL DE NUMERAR ÎN VENDING

 1. Cat costa 1 bucata?
  Care este valoarea investitiei pentru 700 aparate?
  In cat timp se poate amortiza investitia la in profit de 0,12 Lei/ produs?
  Cu ce capital se mai cumpara si aparatele de cafea?

  A visa este frumos, dar cand te trezesti observi ca ai facut pipi in pijama fara sa ai scutece ca si copii de 1-an.
  Aroganza nu este realitatea de zi cu zi.Nu faceti comparatii cu Germania Franta sau Italia. Acolo preturile de vanzare sunt altele inclusiv posibilitatea de a-ti permite de a bea un produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*