Localizat pe strada Peroni nr. 46 din sectorul 4, VENDING MAG vine în întâmpinarea tuturor pasionaților de vending. Fie că deții o afacere funcțională sau ești la început în ale vendingului, suntem deschiși și focusați pe fiecare potențial client.

Punctele noastre forte sunt profesionalismul, cunoștințele în domeniul vendingului, calitatea și prețurile extrem de competitive.

În momentul în care vei dori să achiziționezi o serie de piese de schimb sau chiar un automat de băuturi calde sau snack poți să fii sigur că apelând la serviciile magazinului vei obține de fiecare dată informații concrete și consultanță de cea mai bună calitate .

În ziua de astăzi timpul este principalul nostru inamic, contactând VENDING MAG vei fii scutit de timpul și efortul pierdut și vei afla exact ce ai nevoie cu rapiditate; automatele pe care le propunem au trecut testul a mii de clienți prezentând garanția calității. În ceea ce privește stocul de piese existent, acesta cuprinde o gamă largă de produse de cea mai bună calitate. Fie că este vorba de un display, un filtru sau o banală rezistență, toate îți vor fii livrate cu promptitudine și rapiditate!

Dacă ești utilizator de Necta, Wittenborg, Saeco, Rhea Vendors sau Bianchi cu siguranță că nevoile tale în ceea ce privește necesarul de piese componente, vor fi satisfăcute printr-o simplă vizită la magazin.

Pentru o utilizare mai facilă a automatelor tale de către clienți, îți oferim posibilitate de a le updata în orice moment cu cititoare de bancnote, jetoniere sau sisteme de plată mixte.

Îți oferim posibilitatea de a-ți îmbunătăți vendingul, de a-l cosmetiza sau de a-i adăuga în orice moment un SISTEM DE PLATă: cititor de bancnote, jetonieră sau, de ce nu, un sistem de plată mixt care îți va aduce mult mai multe avantaje.

Pentru a te convinge te așteptăm în magazin de Luni până Vineri între orele 9-17 sau Sâmbăta între orele 9-14 și online pe www.vendingmag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*