1-3 Martie 2017

Locație: Guangzhou Pazhou, China

Evenimentul Târgul Internațional de Aparate de Vending și Facilități de Autoservire din China (China VMF 2017) va avea loc în Guangzhou Pazhou, China, Complexul Expozițional de Import & Export în perioada 1-3 martie, 2017. China VMF 2017 se va angaja să construiască o platformă cuprinzătoare, care oferă expoziții, cooperare, tranzacții și dezvoltare.

Zona de expoziție de 8.000 de metri pătrați, cu 350 de standuri, a atras peste 80 de expozanți, inclusiv Joyi Vendor, Ubox, Easy-touch, Junpeng Vending, TCN, Doingji, TKB, CPI, Kubota, Fulei, Fuji Electric și mulți alții. Evenimentul China VMF 2016 a avut trei domenii majore de expoziție tematică, inclusiv Echipamente Producători, Operatori și Dealeri și Furnizori de Produse Alimentare și Băuturi, cu diferite aparate de vending, sisteme integrate și consumabile, stații de plată multi-funcționale cu autoservire, produse de autoservire, sistemele de monitorizare a terminalelor și așa mai departe. 70% dintre primii zece operatori din China au participat la această expoziție, iar produsele expuse de aceștia au atras o mulțime de companii și cumpărători internaționali.

În plus, Summit-ul Forumului Operatorilor din Industria de Vending și Autoservire din zona Asia-Pacific a avut loc concomitent cu evenimentul China VMF, iar stadiul de dezvoltare, viitoarele provocări și oportunități ale industriei au fost discutate în detaliu de către producători, furnizori de servicii de întreținere, producători de produse alimentare și băuturi, dezvoltatori imobiliari comerciali, reprezentanți ai departamentelor de achiziții, instituții financiare și mass-media guvernamentală, precum și experți, cercetători și reprezentanți ai întreprinderilor, etc.

“În prezent, numărul de aparate de vending aflate în operare în China a ajuns la 120.000 de bucăți, iar vânzările anuale ajung la aproximativ 5 miliarde de yuani. Apariția unui număr de operatori mici și mijlocii și combinația dintre internet și industria de vending au propulsat în continuare dezvoltarea industriei de vending în ultimii ani de aici. Cu toate acestea, din moment ce industria de vending din China este în fază incipientă, regulamentele, comenzile, informațiile de piață și alocarea de resurse nu sunt suficient de bune, ceea ce a imobilizat grav dezvoltarea industriei și vom depune toate eforturile de a ne asuma responsabilitatea de propulsare a progresului acesteia”, a declarat Yu Enze, președintele Asociației Industriei de Vending din zona Asia Pacific.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*