17-19 Ianuarie 2017

Locație: ExCel London Exhibition Centre

Între 17-19 ianuarie 2017, mii de profesioniști din industria divertismentului și distracției vor da curs unei lungi tradiții înfruntând iarna engleză și călătorind către sala de expoziție ExCel din Londra pentru a participa la evenimentele EAG International și Visitor Attraction Expo (VAE), ce se desfășoară în aceeași locație.

Expozițiile le oferă celor care vor participa, oportunitatea perfectă de a se întâlni cu colegii pentru a discuta afacerile din anul precedent, a vedea cele mai noi produse, precum și pentru a împărtăși opinii și experiențe în cadrul seminariilor și a sesiunilor educative.

Pentru mulți, participarea la expoziții este o parte integrantă a procesului de planificare a anului care vine – nu este surprinzător dacă luăm în considerare că vor fi încântați cu produse noi inspiraționale, prezentate de aproximativ 300 de producători reprezentați la eveniment.

Valoarea evenimentului EAG a crescut constant de la începuturile sale, până la punctul în care acum mai mulți producători prezintă în cadrul expoziției noi lansări europene. Evenimentul VAE este de asemenea pe un puternic trend ascendent, ocupând o poziție unică pe piață și devenind un favorit ferm printre operatorii de distracții tematice, jocuri de interior, jocuri de aventură și pentru o mare varietate de locuri de petrecere a timpului liber.

Mai multe tipuri de organizații, inclusiv asociații profesionale și alte grupuri din industrie stabilesc acum propriile lor întâlniri și evenimente speciale în timpul acestor expoziții, asigurând o utilizare eficientă a timpului pentru cei care călătoresc la Londra.

Nu uitați și de networking-ul fără egal pe care-l puteți face aici și produsele noi cu potential de atuuri pentru afacerea dvs. – o excursie la EAG International și VAE s-ar putea transforma în cea mai bună investiție pe care o veți face în 2017.

Rezervați datele în calendarul dumneavoastră de activități, accesați www.eagexpo.com și www.attractionsexpo.co.uk pentru ultimele noutăți despre expozanți și evenimentele speciale care au loc la expoziție, plus sfaturi utile de călătorie, tarife hoteliere avantajoase și multe altele!

EAG International & Visitor Attractions Expo sunt pur și simplu cel mai bun mod de a rămâne la curent, de a vedea noutățile și de a afla ce se întâmplă în industria dumneavoastră.

• Peste 300 de reprezentanți din întreaga lume
• Peste 100 dintre cele mai mari și cele mai bune brand-uri
• Demonstrații ale celor mai noi produse, servicii și upgrade-uri

• Prezentări ale celor mai noi tehnologii și inovații

Plus
• O petrecere fabuloasă
• Șansa de a socializa cu prietenii și colegii din întreaga lume
• Un mod distractiv de a face afaceri serioase.

EAG și VAE continuă mândra tradiție londoneză de a găzdui primul eveniment internațional major pentru sectoarele de divertisment și distracții, care se organizează încă din anul 1936. Aceasta reprezintă o oportunitate unică de a înțelege istoria unei industrii și de a îi vedea drumul viitor într-un singur eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*