Pe 16 noiembrie am răspuns şi noi invitaţiei companiei DAIR şi am asistat la prezentarea noilor maşini vending  City 700 Star Vision şi City Starbar Vision de la producătorul italian DUCALE.

Am fost întâmpinaţi la sediul DAIR din A1 Business Park de echipa de vânzari şi de echipa tehnică. După prezentare am dorit să aflăm direct de la gazdele noastre ce înseamnă pentru ei Ducale.

Devine  deja o tradiţie ca în fiecare toamnă sa prezentaţi produse noi. De ce Ducale?

Laura Boştină – Manager vânzări DAIR: Piaţa cere şi produse de top. Ne lipsea din portofoliu un brand de nişă… Ducale aduce complexitate şi calitate; echipamente complete de tipul “coffee shop”.

Răzvan Cojocaru – tehnician vending DAIR: Ducale înseamnă în primul rând tehnologie de vârf. În aparatele pe care le-am prezentat sunt înglobate două inovaţii care ne-au atras atenţia:  Ducale Vacuum System ® şi Mixerless System ® –  acestea fac diferenţa.  Aşa cum am subliniat şi în prezentare, principalul inamic al cafelei este timpul. Cu ajutorul sistemului de vacuum este posibilă menţinerea calităţii şi caracteristicilor organoleptice ale boabelor de cafea în container un timp mai indelungat. Cu Mixerless System ®, Ducale a făcut aparatul mai simplu și a atins obiectivul principal pe care şi l-a stabilit: igiena absolută și constantă a băuturilor.

Am gustat un milkshake de căpşuni foarte bun. Pentru mine cred că este prima oară când iau o astfel de băutură de la un distribuitor automat.

Marian Ion – tehnician vending DAIR:  Ne bucurăm că v-a plăcut.  City Starbar Vision poate prepara băuturile clasice calde pe bază de espresso. Cu ajutorul unităţii de refrigerare din componenţă, pot fi oferite frappe-uri şi milkshake-uri la care pot fi adăugate diferite topping-uri sau siropuri.

Ştiu că voi, ca tehnicieni, aţi putea continua pledoaria tehnică ore în şir. Aş mai putea “suporta” încă un singur argument referitor la aceste aparate…

Marian Ion – tehnician vending DAIR: Grup de cafea espresso cu cameră de infuzie din oţel inoxidabil.

Plec de la Dair cu un sentiment plăcut, alimentat de revederea unor oameni care îşi fac serios şi riguros treaba şi care găsesc întotdeauna calea să alunge rigiditatea şi să transforme o prezentare de produs într-un eveniment de casă. Voi reveni… Cu siguranţă, această echipă va mai crea evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*