Producătorul de talie mondială de aparate de vending pentru gustări și produse alimentare calde și reci N&W a anunțat că a fost semnat un contract pentru o minoritate strategică. O investiție în capitalul social al Saeco Vending. Restul capitalului social va fi achiziționat de LSF9 Canto Midco DAC, părintele direct al lui N&W. Ca parte a acordului, N&W Global Vending va primi licența de utilizare a bine-cunoscutelor branduri Saeco si Gaggia pe piața aparatelor de cafea profesionale.

“N&W este liderul mondial al furnizorilor de sisteme și servicii complete pentru industria serviciilor alimentare în lume, iar sistemele de cafea stau la baza strategiei noastre de creștere”, a declarat directorul executiv al Andrea Zocchi. “Intenționăm să impulsionăm la maxim capacitățile industriale, comerciale și de inovare ale afacerilor Saeco’s Vending & Professional, împreună cu brandurile sale puternice pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă experienței de a servi o cafea în afara casei.”

Se așteaptă ca această achiziție să fie finalizată în primul semestru al anului 2017, fiind supusă anumitor condiții, inclusiv aprobării antitrust. Participarea companiei N&W în tranzacție va fi finanțată din sursele disponibile de lichidități. Având în vedere data anticipată de finalizare nu ne așteptăm ca această investiție să aibă un impact material semnificativ asupra profitului net al companiei N&W.

Sursa: www.vendinginternational-online.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*