de Eve Cheng

Conferința de presă a celei de-a 2-a ediții a Sumitului APVA (Asociația Industriei de Vending din regiunea Asia-Pacific) & China VMF 2017 s-a încheiat pe 24 noiembrie în Guangzhou, China. La acest eveniment s-a discutat, în principal despre piața de vending și s-a făcut o prezentare detaliată a expoziției China International Vending Machine & Self-service Facilities Fair (China VMF 2017), analizând cele mai importante aspecte ale expoziției.

Mai mulți experți din industria vending au participat la eveniment, precum Domnul Yu Enze, Președinte al APVA, Dl. Ding Shaohui, Secretar General Adjunct al Asociației Industriei de alimentație și Aparate de Ambalare din China, Dl. Zheng Chunri, Directorul General al Consiliului Aparatelor de Vending din Taiwan, Dna. Fuyumi Kitasato, Președinte al TKB, Domnul Chen Zhigang, Director al Industriei de Plăți Wechat din Tencent, etc. Aceștia au purtat discuții lungi și au împărtășit observații profunde despre piață. La fel ca și Dl. Tang Yuanyi, Directorul General al Yunmao Yunmao Internet of Things, ne-a oferit o analiză de piață despre era plăților prin “internet +” și telefonie mobilă, care ne-a arătat potențialul enorm de afaceri pentru aparatele de vending.

Raport de Piață pe anul 2016 pentru China efectuat de Asociația Industriei de Vending din regiunea Asia-Pacific a subliniat și faptul că industria aparatelor de vending a devenit una dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere din domeniul comerțului cu amănuntul, cea mai mare piață de vending din lume fiind Japonia, cu 4.23 de milioane de aparate de vending care oferă peste 6.000 de sortimente de mărfuri, inclusiv băuturi, țigări, reviste, medicamente și chiar unele bunuri de dimensiuni mari, cum ar fi blugi, etc.

Anul trecut, numai vânzările de băuturi s-au ridicat la 159.300 milioane yuani. Așa că întreprinderile, cumpărătorii și operatorii ar trebui să înțeleagă clar această oportunitate și să construiască un drum neted pentru dezvoltarea industriei de vending.

Pe măsură ce piața mondială de vending crește, comerțul și comunicarea în interiorul acestui domeniu are loc mai des, ceea ce facilitează creșterea expozițiilor comerciale internaționale de scară largă. După 4 ani de dezvoltare, China VMF 2017 își va depăși recodul la numărul de expozanți. Se estimează că peste 250 de expozanți și zeci de mii de vizitatori profesioniști vor participa la China VMF.

Organizat în cooperare cu APVA, până în prezent, China VMF 2017 a primit sprijin de la Asociația Americană de Vending (NAMA), Asociația Japoneză a Producătorilor de Aparate de Vending (JVMA), Asociația Poloneză de Vending, Asociația Australiană de Vending, Asociația Asociacion Regia Reguladora de Operadores Automat Activos (ARROVA), publicațiile VENDING TIMES, Vending International, Vending Inside, Your Vending Magazine (Ucraina), InterGame Magazine, revista Casino Inside, catalogul The Amusement Industry Catalogue, revista Hostel Vending, Vending Connection, Vending TV, Vending News, YourGuide Vending, Vendingportal.eu, bmigaming.com, etc, din întreaga lume. Un număr considerabil de branduri de marcă și-au confirmat participarea la evenimentul ce va avea loc în martie anul viitor, cum ar fi UBox, Zhouyi, Easy Touch, Kimma, Easivend, TKB, TCN, Fulei, Beijing Yinhai Star Trade, și așa mai departe.

Cu scopul de a promova comunicarea în interiorul industriei și de a rupe tiparele tradiționale de vânzare, China VMF 2017 plănuiește să le ofere expozanților o platformă comercială high-end, cu funcții integrate de emitere de informații, resurse de andocare și de schimb de experiență. Comitetul de Organizare va îmbunătăți serviciile și le va oferi vizitatorilor o noapte de cazare gratuită pe perioada expoziției.

Brandurile de marcă se adună împreună, celebrează revenirea la China VMF 2017, între 1-3 Martie, anul viitor, în Guangzhou, China. Așteptăm cu nerăbdare participarea dvs.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*