China International Self-service, Kiosk and Vending Show ediția a-14-a

Perioada: 26-28 Aprilie 2017

Locație: SNIEC

Lansat în 2004, evenimentul China International Self-Service, Kiosk & Vending Show (CVS) a livrat valoare și experiență de nivel înalt cu un mare impact asupra tuturor participanților. În urma succesului evenimentului China International Self-Service, Kiosk & Vending Show 2016, cu peste 17.000 de vizitatori, Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co, Ltd., organizatorul evenimentului, a stabilit acum o nouă dată de desfășurare a evenimentului: începând cu 2017, expoziția își va deschide porțile între 26-28 aprilie la Shanghai New International Expo Center, care face parte din HOTEL PLUS.

Acoperind o suprafață totală de expunere de 200.000 m2, HOTEL PLUS oferă o platformă de aprovizionare unică și soluții integrate pentru toate spațiile comerciale, inclusiv hoteluri, centre comerciale, restaurante, clădiri de birouri, spitale și locuri de divertisment, prin urmare, și pentru a promova vendingul și produsele cu autoservire și soluții pentru toate spațiile comerciale necesare.

După 13 ani de dezvoltare, evenimentul CVS și-a câștigat o reputație bună atât acasă cât și în străinătate. 90% dintre mărcile de top din această industrie, precum FUJI BINGSHAN, KIMMA, TCN, LEIYUNFENG, BAIXUE, LE VENDING, CPI, ICT, JCM, ITL, MEI, LOTTE E&M, FUJITSU, KUBOTA, SANDAN, U-BOX, etc. vin aici pentru a își prezenta produsele și soluțiile lor unice. Expoziția CVS le oferă tuturor participanților o platformă deosebită pentru a face schimb de idei, pentru a își promova afacerile și a își consolida relațiile.

Prezentările includ aparate de vending; aparate de cafea; accesorii pentru aparate, echipamente de autoservire, componente și piese de schimb, servicii; sisteme de recunoaștere a monedei; terminale și soluții de autoservire; sisteme de plăți; echipamente terminale pentru plăți prin telefoane mobile; echipamente de imprimare cu autoservire; băuturi pentru vending, cafea și alimente; transmitere de date de la distanță, precum și alte produse și soluții.

China Vending Show 2016 a fost declarat “un mare sucess” de către expozanți

A 13-a ediție a expoziției China International Self-Service, Kiosk & Vending Show din 2016, a avut loc concomitent cu iFair 2016, între 9 și 11 Martie, atrăgând peste 17.000 de participanți și 200 de expozanți. Acoperind o suprafață de 12.000 m2, produsele prezentate la eveniment au venit în cele mai noi tendințe și tehnologii, programe educaționale și activități interactive multiple de ultimă generație, care le-au oferit tuturor participanților o experiență extraordinară. China International Self-service, Kiosk, Vending Show va fi un mod excelent de a vă deschide porțile unui număr mare de vizitatori și pentru a vă extinde pe piața internațională și a putea oferi integrarea de soluții profesionale.

SNIEC oferă 17 săli de expoziție fără coloane, la nivelul solului, acoperind 200.000 m2 de spațiu de interior ;i 100.000 m2 de spațiu în aer liber. De la deschiderea oficială din data de 2 noiembrie 2001, SNIEC a avut o dezvoltare rapidă, întâmpinând anual peste 4 milioane de vizitatori și în jur de 100 de expoziții de clasă mondială. Ca spațiu multi-funcțional, SNIEC poate, de asemenea, să satisfacă o gamă diversă de evenimente, atât sociale cât și corporatiste.

Situat în Pudong Shanghai, un centru comercial, economic, financiar, de comerț și transport maritim internațional, SNIEC servește la întărirea relațiilor economice la nivel mondial, fiind o platformă pentru târguri comerciale internaționale semnificative.

Despre Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co Ltd (UBM Sinoexpo)

Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co Ltd (UBM Sinoexpo) este o companie de organizare de expoziții profesionale realizată printr-un sistem joint-venture între Shanghai Sinoexpo International Exhibition Ltd (înființată în 1992) și UBM Asia Ltd, o divizie a UBM plc. cu sediul în Londra.

Produsele și serviciile lor acoperă 6 sectoare principale, și anume HDD (Hoteluri, Magazine, Construcții / Ceramică, Design / Decor, Iluminat, Mobilier Hotelier și Alimente de Calitate / Cafea și ceai), Curățătorii, Excursii cu Barca și Stil de Viață, Ingrediente (Farmaceutice / Alimentare), Mobilă (Mobilier / Producător și Furnizor), Vin și Decorațiuni de Iluminat.

Ei dețin 54 de expoziții internaționale, cu o suprafață totală de expunere de peste 880.000 m2, evenimentele lor emblematice sunt: Furniture China, Hotelex Shanghai, CPhI China și China International Boat Show, evenimente care au crescut devenind evenimente comerciale de top pentru sectorul lor în Asia, atrăgând participarea în masă a expozanților și vizitatorilor din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*