Medic Inc., o companie de wellness și promovare a sănătății consumatorilor lansează prima soluție menită să ofere un acces rapid la produsele pentru afecțiunile și situațiile acute non-urgență.

Centrul de Conveniență 24/7 este o platformă de vending de ultimă generație, care distribuie medicamente over-the-counter (OTC), adică care se pot distribui fără prescripție medicală și produse de îngrijire personală. Centrul de Conveniență 24/7 Medic Inc. este primul pas pentru construirea unui brand de îngrijire și conveniență.

Aparatul de vending a fost denumit Centrul de Conveniență 24/7 și dispune de un ecran tactil de 46″ pentru selectarea interactivă a produsului din cele 50 de articole. Ecranul permite, de asemenea, ca firma Medic să ofere spațiu publicitar, promovare și mesaje personalizate ale companiilor farmaceutice și brandurilor acestora, ale companiilor de wellness și fitness și a altor părți locale interesate. Aparatul poate fi achiziționat prin comandă directă la Medic Inc, putând fi instalat în clădiri de birouri, cămine universitare, terminale de transport, centre de fitness și alte facilități care îndeplinesc criteriile de locație. Medic Inc. va instala și va oferi service pentru fiecare unitate.

Farmaciștii fondatori ai companiei Medic Inc.: Garlene Atcherson, Michelle Birt și Joel Rivera au înțeles importanța satisfacerii consumatorilor chiar acolo unde aceștia se află. Cu peste 60 de ani de experiență combinată, experiența lor practică în vânzarea cu amănuntul și managementul de farmacie a condus la lansarea lui Medic, precum și dezvoltarea Centrului de Conveniență 24/7. Centrul este o platformă de vending și de mesagerie, care oferă asistență medicală și produse de îngrijire personală la cerere, în locații convenabile, oferindu-le consumatorilor o “farmacie în locație”.

Unde găsim Medic Inc.

Gândiți-vă la Centrul de Conveniență 24/7 ca la “farmacia de după colț”. Aprovizionată de către cadre medicale, 24/7 este un automat de vending care distribuie medicamente și produse de îngrijire personală și cu pachete de călătorie cu OTC-uri.

Facilitățile oferite

Interesant este că puteți îmbunătăți oferta de servicii și beneficii destinată angajaților, chiriașilor sau clienților, prin adăugarea unui Centru de Conveniență 24/7. Prezența dispensarului automat de sănătate și wellness în diverse locații oferă o distribuire convenabilă de produse care oferă ajutor pentru afecțiuni și situații care nu implică o urgență.

Puteți transmite mesaje și câștigați timp valoros folosind acest vendomat pentru publicitate pe ecranul de afișare de 46″ al Centrului. Amprenta pe sol a Centrului de Conveniență 24/7 este de modelul și mărimea unei unui aparat tradițional de vending cu băuturi. Așa că, nu trebuie să vă faceți griji pentru spațiul ocupat. Personalizarea produselor poate fi, de asemenea, disponibilă, în funcție de criteriile demografice ale clienților vizați.

Publicitate prin Medic Inc.

Centrele de Conveniență 24/7 de la Medic Inc. oferă oportunitatea unică de a vă conecta cu publicul prezent în preajma locațiilor unde aceste aparate sunt amplasate. Puteți livra mesajele dumneavoastră care au legătură cu sănătatea oamenilor sau puteți să vă publicitați medicamentele OTC și produsele de îngrijire personală pe care consumatorii le cumpără din unitate. Display-ul ecranului de 46″ vă va promova cu îndrăzneală mesajul sau produsul. Maximizați mesajul către publicul vizat, iar publicitatea și mesajele informative pot fi personalizate pentru ecran și locația aparatului de vending.

Ni s-a părut interesant să vă prezentăm acest produs pentru că, poate, în viitor cineva se va gândi la genul acesta de produs și pentru piața din România. Ce este drept, întâi ar trebui verificată legislația în vigoare și apoi demarate oricare alte demersuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*