În ediția de față ne-am propus să vă oferim cât mai multă informație de calitate, cât mai multe repere despre tendințele din domeniu și cât mai multe dintre descoperirile tehnologice din aria noastră de interes.

În perioada 16-18 Mai, organizatorul de târguri și expoziții, Expo 24 România vă invită să participați la cea de-a 5-a ediție a celei mai mari expoziții de vending din România, Vending Expo. Și revista noastră vă invită să participați activ la acest eveniment major pentru businessul dumneavoastră pentru că puține sunt momentele când industria de vending se strânge laolaltă: la noi în revistă și la Vending Expo. Nu ratați momentul!

Marido Caffe Club operează în prezent o rețea de peste 500 de automate de băuturi calde și reci, atât în București, cât și în zonele limitrofe și pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse: băuturi calde, sandwich-uri, gustări sărate și dulci, băuturi răcoritoare, etc. În materialul lor veți afla o mulțime de aspecte care îi fac să se diferențieze de competitori.

Anul acesta Eu’Vend & coffeena își va deschide porțile în Koln între 27 și 29 aprilie. O schimbare binevenită pentru toți cei ce activăm în industria de vending pentru că în felul acesta cele două expoziții majore dedicate industriei de vending și de cafea din Europa, Eu’Vend & coffeena și Venditalia, vor avea acum loc fiecare în câte un an, astfel încât să avem un eveniment internațional puternic în Europa în fiecare an.

Vă prezentăm un interviu extrem de interesant cu Katharina C. Hamma, Director de Operațiuni al Koelnmesse GmbH și Dr. Aris Kaschefi, directorul general al Asociației Germane de Vending (BDV) în care veți afla mai multe despre acest subiect.

SUZOHAPP și-a lansat noul său logo. Logoul lor revoluționar reprezintă o companie nouă, modernă și concentrată pe tehnologie. Noul logo întărește planul de creștere agresivă a vânzărilor – bazat în întregime pe excelență. Vă invităm să aflați din materialul lor de ce industria de vending joacă un rol cheie pentru SUZOHAPP.

EVA a dat publicității un raport cu privire la cerințele Uniunii Europene privind promovarea activităților de vending mai “sănătoase” pe piețele de vending ale țărilor membre. Vă invităm să citiți cu atenție articolul forului european de vending pentru că până în prezent s-a manifestat o lipsă acută de informații consistente și detaliate, în toate părțile continentului, cu privire la modul în care statele membre ale Uniunii Europene privesc și abordează industria vendingului – în vederea încurajării extinderii și diversificării ofertei de produse disponibile în aparate.

Automatele de vending sunt din ce în ce mai populare în China și devin din ce în ce mai accesibile pentru populația de aici grație unui număr tot mai mare de unități proaspăt instalate care acceptă plata cu smartphone-ul. Tehnologiile noi permit Chinei să depășească problemele care au împiedicat răspândirea automatelor. Specialiștii se așteaptă ca numărul vendomatelor să ajungă în China la cca 337.000 de unități în 2020, depășind astfel numărul de aparate de vending noi ce apar pe piața japoneză anual. Ce înseamnă asta? Că în următorii 10-20 de ani industria de vending de pe mapamond va vorbi mai mult în chineză (mandarină).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*