Noul logo întărește planul de creștere agresivă a vânzărilor – bazat în întregime pe excelență

SUZOHAPP și-a lansat noul său logo. Logoul revoluționar reprezintă o companie nouă, modernă și concentrată pe tehnologie. SUZOHAPP a devenit lider în sectoare precum management de numerar prin mijloace tehnologice, autoservire și dispozitive de joc.

Progresul în materie de soluții de management de numerar și self-service a ajutat SUZOHAPP să devină un jucător cheie în numeroase piețe, precum retail, sectorul bancar, Central Cash Processing (CCP), ticketing, parcări și vending, pe lângă tradiționalele piețe de jocuri de noroc și divertisment. Misiunea SUZOHAPP este să furnizeze clienților noștri servicii excelente și componente, soluții și softuri de calitate superioară care creează o valoare semnificativă pentru afacerile lor.

Simbolul din logo reprezintă dorința SUZOHAPP de a-și servi clienții prin intermediul conceptelor cheie: viteză, flexibilitate și agilitate. Mai mult, simbolul poate fi interpretat și ca un turn de monede – semnalizând concentrarea companiei pe managementul numerarului. Viziunea companiei este să devină lider de piață global rămânând fidelă valorii sale de bază de a crește prin investiții în oameni și inovare, furnizând astfel soluții revoluționare pentru toți clienții din toate piețele pe care le servim în întreaga lume.

În prezent, industria de vending joacă un rol cheie pentru SUZOHAPP. Reciclatorul de monede Currenza C2 a stabilit un standard de performanță în tehnologia de acceptare și reciclare a monedelor. Echipat cu 6 tuburi, sistemul PRP (Payout Redundancy Protection) și 3 motoare separate reduc timpul de nefuncționare și garantează securitatea în orice aplicație, crescând astfel profitabilitatea automatului.

Sistemul cashless de la SUZOHAPP – WorldKey are acum mai multe beneficii pentru clienți. Noile funcții adăugate confirmă faptul că WorldKey este cel mai avansat sistem cashless privat de pe piață. Toate funcțiile WorldKey pot fi programate cu ușurință folosind softul Unico. Să le analizăm în mod individual:

– Management de stocare în masă: Conectarea unui stick de memorie permite extinderea jurnalelor de înregistrare, actualizarea firmware-ului și clonarea configurației

– Jurnal extins: Urmărește atât tranzacțiile cashless, cât și vânzările cu numerar

– Tabele de prețuri via Handheld: utilizează comanda EVA-TS prin comunicare portabilă și în infraroșu

– Management Desfire: Permite utilizarea Desfire/Desfire EV1, produs implementat adesea în aplicațiile de control al accesului

– Coduri de securitate Unico Software: Există posibilitatea de a ascunde codurile pentru a restricționa accesul

– Fusuri orare suplimentare: Pot fi introduse până la 10 fusuri orare

Platforma WorldKey Loyalty este noua soluție online care permite operatorilor să comunice direct cu utilizatorii finali și să dezvolte programe de loialitate. Pentru prima dată, WorldKey Loyalty oferă o cale de a învăța comportamentele și obiceiurile utilizatorilor de automate, de a personaliza promoțiile și a plănui campanii publicitare micro-target prin e-mail. Acest lucru are ca rezultat creșterea cifrei de afaceri și un număr mai mare de clienți satisfăcuți prin intermediul campaniilor de marketing direct.

O altă inovație nouă de la SUZOHAPP este COIN BOX. Soluția Coin Box a fost concepută pentru Horeca și automatele de masă (table top) care înainte aveau doar operațiuni de vending gratuite și permit acum operatorilor să perceapă bani pentru asemenea produse. Aceasta oferă o soluție pentru mașinile care nu sunt echipate cu interfața sistemelor de plăți și spațiu dedicat de montaj. Grație Coin Box, aceste tipuri de aparate pot fi conectate, spre exemplu, la un aparat de schimbat monede Currenza C² care permite acceptarea monedelor și restituirea plății, fiind astfel o soluție completă self-service.

SUZOHAPP are multe de spus – un nou logo, produse noi. S-au întâmplat multe lucruri și pe partea de management. Giovanni Milanesi a fost promovat în funcția de Product Manager pentru Componente în cadrul Regiunii EMA. Cu o experiență de 10 ani în tehnologia sistemelor de plăți, Giovanni Milanesi vine în această poziție cu un pachet consistent de cunoștințe și expertiză valoroasă în managementul produselor. Responsabilitatea sa principală va consta în supravegherea tuturor aspectelor ce țin de dezvoltarea  componentelor SUZOHAPP, definind foi de parcurs pentru produse și cicluri de viață. El va fi o punte de legătură între piață și echipa de producție, fiind responsabil de înțelegerea nevoilor clienților și definirea cerințelor definitorii pentru produse noi. În plus, Giovanni va evalua piața și va identifica oportunitățile de vânzare încrucișată, în colaborare cu managementul produselor din cadrul Grupului.

Prin urmare, vizitarea standului SUZOHAPP la o expoziție a industriei de vending este și mai importantă acum, având în vedere noile produse și soluții disponibile. Și SUZOHAPP investește mult pentru a se asigura că operatorii vor avea exact această oportunitate. SUZOHAPP va participa la Vending Paris, care va avea loc între 15 și 17 martie în Paris, la EU Vend, între 27 și 29 aprilie în Koln, la AVEX, între 12 și 13 septembrie în Birmingham, la VendIberica, între 18 și 20 octombrie în Madrid, și la Vendex, pe 7 noiembrie în Manchester.

Va fi un an foarte plin pentru SUZOHAPP. SUZOHAPP își va prezenta componentele de manipulare de numerar și soluțiile concepute special pentru industria de vending, precum reciclatorul de monede Currenza C2, validatoarele de monede RM5, cititorul de bancnote X7P și SCAN COIN CDS 820i. Aceasta este una dintre cele mai puternice soluții self-service pentru depozitele de monede vrac. Trecând la plățile cashless, SUZOHAPP va introduce platforma WorldKey Loyalty, noua soluție online care permite operatorilor să comunice direct cu utilizatorii finali și să dezvolte programe de loialitate, dar și gama P6, cea mai nouă generație de terminale de plată cu carduri de credit/debit pentru aplicații de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*