Platformă de Smart Vending de nouă generație

AAEON, un important producător de soluții de calcul industriale din cadrul Grupului ASUS și un membru al Alianței Intel® Internet of Things Solutions, își unește forțele cu Kii, un furnizor de top de platforme de abilitare a soluțiilor Internet of Things (IoT) pentru a lansa noua generație de platforme și soluții de smart vending operate prin IoT. De asemenea, cele două companii colaborează cu un producător de calibru pentru a furniza automate inteligente complet integrate.

Acest parteneriat pe mai mulți piloni între cele două companii globale aduce expertiza sinergică și tehnologia în același loc pentru a crea cea mai bună platformă de smart vending operată prin cloud:

  • Placa de bază de la AAEON pentru smart vending conectează diverși senzori (respectiv, temperatură, umiditate) și dispozitive de comandă (respectiv, motoare/bobine) din cadrul aparatelor de vending și kiosk-urilor cu soluția de smart vending Kii bazată pe cloud.
  • Construită pe platforma sa reprezentativă de abilitare a soluției IoT, soluția software Kii pentru smart vending, bazată pe cloud, oferă o soluție cu mai multe părți, acționată de regulile operatorilor de vending și angajaților lor (inclusiv responsabilii cu alimentarea aparatului cu produse și tehnicienii de service), pentru gestionarea mai ușoară, monitorizarea și optimizarea operațiunilor lor de vending.
  • Împreună cu placa de bază de la AAEON pentru smart vending și soluția de smart vending Kii bazată pe cloud mai există un important integrator și producător (compania va fi dezvăluită în cadrul NAMA OneShow, în aprilie), care furnizează aparate de vending pentru smart vending complet integrat, moderne, combinând cele mai bune soluții de smart vending high-tech, bazate pe cloud de pe piață.

Smart Vending Now prezintă cea mai completă soluție de smart vending care aduce vizibilitatea în timp real și agilitatea operatorilor de vending și angajaților lor, pentru optimizarea operațiunilor de vending.  Mai mult, soluția permite folosirea automatelor de smart vending și kiosk-urilor ca active detectabile într-o varietate de contexte, precum stadioane, mall-uri, aeroporturi și altele asemenea, ceea ce consolidează experiențele mobile pentru clienți.

Plăcile de bază de vending de la AAEON vor fi pre-integrate cu agenții dispozitivelor software Kii, permițând automatelor și kiosk-urilor care utilizează plăcile de bază AAEON să valorifice soluția de smart vending a Kii, bazată pe cloud.

Cea mai completă soluție de smart vending de pe piață permite:

  • Automatizarea, optimizarea și vizibilitatea în timp real (24/7) și controlul de la distanță pentru operatorii de vending și angajații lor, în scopul desfășurării operațiunilor de vending.
  • Experiență mobilă îmbunătățită pentru consumatorii automatelor, în locațiile smart.
  • Servicii excepționale de particularizare OEM/ODM, proiectate în jurul nevoilor dumneavoastră de producție pentru vânzare, permițând o mai mare flexibilitate.

Pentru operatorii de vending

Următoarea lor generație de soluții pentru smart vending combină cele mai bune caracteristici ale tehnologiilor Internet of Things (IoT), Mobility și Cloud pentru a ajuta operatorii de vending să automatizeze, vizualizeze și să-și optimizeze operațiunile de vending. Soluția acceptă mai multe părți interesate, precum operatori, operatori și tehnicieni de alimentare cu produse, furnizând fiecărui rol vizibilitate completă și control asupra sarcinilor lor. Mai mult, soluția este infinit particularizabilă, datorită orchestrării pe bază de roluri comerciale, ceea ce o face foarte adecvată chiar și pentru operatorii netehnici, pentru particularizarea soluției special pentru mediul lor de afaceri.

Caracteristici principale

  • Portal Smart Vending – pentru ca operatorii să obțină vizibilitate și control în operațiunile lor
  • Aplicații Smart Vending – pentru ca operatorii și tehnicienii responsabili cu alimentarea cu produse să primească sarcini, notificări, etc.
  • Reguli comerciale – complet particularizate, fără a fi necesare coduri.
  • Interoperabilitate – Modelul de date și API-ul permit extinderea soluției și interoperabilității cu alte dispozitive/soluții.

Platforma

Soluțiile Smart Vending pentru operatorii de vending și locații smart sunt ambele construite pe o platformă IoT flexibilă care facilitează particularizarea și interoperabilitatea. Fie că este vorba despre regulile comerciale sau despre design și senzație – toate aspectele soluțiilor de smart vending se pot particulariza și dezvolta cu efort minim. Similar, la nivel de hardware, flexibilitatea plăcii de bază pentru smart vending permite integrarea cu orice tip de periferice de care poate avea nevoie vendomatul dumneavoastră.

De asemenea, interoperarea cu alte soluții, dispozitive și servicii se poate realiza cu ușurință, datorită platformei IoT inerente cu agenți puternici ai dispozitivului pentru integrarea nivelului dispozitiv/senzor/gateway, extensiile serverului extensibil și API și SDK extensive la nivel de cloud.

Producție și fabricație la cheie

Binecunoscuți producători originali de echipamente aceștia apelează la Sanmina pentru realizarea produselor de vending la cheie. Sanmina proiectează și fabrică sisteme complete, dar și carcase metalice, componente din plastic și sisteme interconectate prin cablu. Parteneriatele tehnologice realizate de Sanmina cu furnizori IT încorporați și producători terți asigură clienților accesul la o gamă vastă de tehnologie gata de utilizare. Un partener pentru gestionarea lanțului de furnizare cu tehnologie gata de utilizare, în combinație cu proiectarea și fabricarea carcaselor, ansamblurile de cabluri și sistemele complete simplifică semnificativ complexitatea lanțului de alimentare pentru producătorii originali de echipamente de vending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*