de Eve Cheng

Bazat pe experiența succesului ultimelor 4 ediții, Târgul Internațional de Vending & Facilități de Autoservire din China, ediția 2017 (China VMF 2017), s-a încheiat cu bine în luna martie, în Guangzhou.

Târgul a adus la un loc companii cunoscute și a depășit toate recordurile la vânzări

În linie cu tendința de dezvoltare a industriei de vending din China, ocupând un etaj de peste 11.000 de metri pătrați, China VMF 2017 a adus la un loc 21.080 de vizitatori locali, dar și internaționali, iar ca expozanți mai mult de 230 de producători, furnizori și operatori, printre care și Easy Touch, Ubox, Kubota, TKB, Fuji Electric, Easivend, Kimma, TCN, Xingyuan, Fu Lei, Foxconn, Yinhai Star, Convenisun, LE Vending, Yile, Joyi Vendor, En-snow Group, etc. Târgul a fost împărțit în trei mari zone expoziționale: Producție de echipamente, Operatori și Dealeri și Furnizori de produse alimentare și băuturi. În cadrul ediției din 2017 au fost expuse nenumărate aparate de vending, sisteme integrate și piese de schimb, automate de plată multifuncționale, produse self-service, sisteme și terminale de monitorizare, și așa mai departe. Animat de negocieri de business și de pașii vizitatorilor, China VMF 2017 a fost gazda a nenumărate contracte semnate pe loc și spațiul unui nou record de vânzări, iar mulți dintre expozanți au primit comenzi internaționale pe loc.

Vizitatorii internaționali au deschis numeroase oportunități de afaceri în toată lumea

Sute de delegații au fost trimise de companii internaționale, din peste 56 de regiuni și țări, printre care și Elektral and SVA Vending and MDV Group c. din Australia, Excalibur Refreshed Ltd și Mr. Snap din UK, Henry’s și MasterCard din SUA, J2 Corporation și Winz Solution din Malaezia, Glimmering și Vending Dynamics Inc. din Canada, Ital Expresso din Maroc, Connext Enterprise Pte Ltd. din Singapore, FERSOMATIC S.L. din Spania, OZON Delivery din Rusia, Perfect Way Vending Machine din Emiratele Arabe Unite, Kinoprokat-Ukraine Ltd. din Ucraina, Younda European co. din Iran etc.

Conform rezultatelor unui chestionar, majoritatea vizitatorilor internaționali au venit la târg pentru achiziționarea de aparate de vending și componente sau în căutarea unui furnizor, semnare de contracte cu anumiți producători etc., toate acestea oferind expozanților numeroase oportunități de afaceri. La fața locului, majoritatea vizitatorilor au părut satisfăcuți de calitatea expoziției și cei mai mulți păreau entuziasmați de ideea de a revizita târgul la una din edițiile viitoare.

Diferite tipuri de aparate de vending la China VMF 2017

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale expoziției a fost diversitatea de aparate de vending. O paletă largă de produse vândute de aceste aparate a putut fi de asemenea remarcată, de la cele mai banale la cele mai neobișnuite: fructe proaspete, legume, fructe de mare, carne, bilete de loterie, suc proaspăt, măști faciale, mese calde, etc., care susțin, de asemenea tendința spre diversitate.

Întâlnirea Forumului Industriei de Vending din Zona Asia – Pacific 2017 a fost, de asemenea, un succes

Punct de întâlnire pentru producători internaționali de aparate de vending, operatori, furnizori de băuturi și produse alimentare, distribuitori, agenți, dezvoltatori imobiliari, delegați ai departamentelor de vânzări, instituții financiare și guvernamentale din domeniu și membri ai presei etc., Forumul Industriei de Vending din Zona Asia – Pacific 2017 a invitat experți globali, pentru a dezbate problemele cu care se confruntă industria de vending, și pentru a împărtășii cu colegii lor soluții la diversele probleme din piață.

Aleksander Wąsik, Președintele Asociației Poloneze de Vending, a analizat dezvoltările recente din industrie și viitorul acesteia.

Zhou Jianghua, Vicepreședintele Ubox (Shenzhen) și Hu Le, CEO al
JOYI a discutat despre integrarea unor soluții inteligente de plată și a „internet of things” (IoT) în aparatele de vending. În cadrul unei discuții comune, lideri de opinie precum Yu Enze, Președinte al Asociației de Vending din zona Asia-Pacific, Aleksander Wąsik, Președintele Asociației Poloneze de Vending, Zheng Zhengchun, Președinte al Consiliului Taiwanez al Societății Aparatelor de Vending, Takeshi Ota, Președinte al Tenma, Kitasato Fuyumi, Președinte al TKB și Luo Gang de la Jinyu Smart Technology și-au exprimat opiniile cu privire la viitorul dezvoltării industriei de vending din Asia.

China VMF 2017 s-a încheiat cu succes. Dacă sunteți interesați de următoarea ediție, urmăriți-ne pe site sau pe Twitter, pentru a afla cele mai noi știri cu privire la China VMF 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*