Oricine poate deveni client Mazio.

Ce ne place la Mazio este că Oricine poate deveni clientul lor. Clienții Mazio nu trebuie să angajeze barman profesionist sau să dispună de bugete generoase. Pur și simplu trebuie să aleagă unul dintre produsele lor, să contacteze distribuitorul din zona în care are nevoie de produse și va deveni client Mazio în cel mai scurt timp. Sistemul lor de distribuție este îmbunătățit constant și dezvoltă noi metode pentru a oferi toate posibilitățile de care piața are nevoie pentru a se bucura de cafeaua perfectă.

Echipa lor, de peste 20 de firme de distribuție la nivel național, este profund dedicată consumatorilor Mazio din întreaga țară, încercând constant să vină în întâmpinarea clienților cu noi idei și strategii de promovare.

Compania deține utilaje de producție ce au o capacitate zilnică de producție de peste 60.000 de unități.

De la idee la practică. Dedicație 100%.

Un lucru apreciat de noi la Mazio este simplitatea ideii puse în practică și promovarea constantă în oferta lor a unor produse și servicii care îmbunătățesc stilul de viață al consumatorului. De exemplu: monodozele.

Monodozele înseamnă timp câștigat, mai puține pierderi și calitate constantă.
–Cafeaua pre-dozată scurtează timpul de preparare.

–Greutatea și măcinătura controlată asigură calitatea constantă, fără prea multe cunoștințe în domeniu.

–Fără pierderi de cafea la râșnire și dozare.

Monodozele pot fi folosite timp de 2 ani fără a avea grija păstrării în condiții speciale, datorita sistemului de ambalare la standarde europene.

Mazio sunt singurii din piață care oferă cadou, pentru fiecare cafea cumpărată, pahar de carton, zahăr și paletă. Fiecare cutie de cafea are inclus în cutie kitul pentru cafea (pahar, zahăr și paletă).

Abordarea asupra pieței de cafea pleacă de la două reguli ce definesc compania: calitate constantă la un preț corect și calitatea serviciilor față de clienți. Întreaga politică Mazio Caffe se bazează pe calitate, indiferent de forma în care este ea livrată.

Referitor la publicul țintă vizat de Mazio, vă putem spune că sistemul de preparare al monodozelor de cafea espresso permite cafenelelor, restaurantelor și barurilor să ofere clienților un espresso de calitate fără ca personalul lor să aibă nevoie de o instruire de specialitate în domeniu.

Monodoze pentru Birouri, Săli de Conferință și Săli de Așteptare

Mazio îndeamnă clienții să renunțe la cafeaua instant sau la filtru și să le ofere clienților și angajaților un espresso de calitate fără prea mare effort, folosind monodoze de cafea.

Monodoze pentru acasă

Din ce în ce mai mulți oameni preferă cafeaua preparată în mod profesionist și își doresc să aibă această experiență și acasă, dar nu întotdeauna își permit costul unui espressor profesional sau nu își doresc să învețe să-l folosească fiind destul de complicat pentru un începător; monodozele reprezintă calea către satisfacerea nevoilor tuturor consumatorilor.

Expresoarele pot fi cumpărate sau contractate sub formă de comodat pe o perioadă stabilită de comun acord cu partenerul zonal. Pentru a putea beneficia de un aparat în comodat trebuie să achiziționezi lunar un număr minim de monodoze, pe toată perioada contractuală.
Atât aparatul cât și monodozele vor fi livrate în locația dorită de tine.

Sunteți pe mâini bune.

Echipa Mazio înseamnă întreg lanțul de producție și distribuție. Fără o transparență maximă în relația cu partenerii și cu clienții direcți nu ar putea cuantifica evoluția lor în piață.

Echipa lor reprezintă mecanismul complex care la sfârșitul zilei aduce atât imagine cât și profit.

La fel cum un aparat de cafea super performant este inutil fără cafea, așa și producătorul de cafea este inexistent fără o rețea de parteneri interconectați. Mazio lucrează intens pentru a întării relațiile cu partenerii, cât și relațiile dintre partenerii lor la nivel național, încurajând cât mai des schimbul de informații și idei.

Portofoliul de produse Mazio. Principalele produse. Cele mai noi produse.

Mazio Caffe oferă o gamă de produse, creată special pentru omul activ, veșnic în căutare de energie și stare de bine. Preferată în proporție de 90% de către clienții Mazio, produsul Nero Espresso reprezintă motorul companiei. O aromă puternică, amăruie, cu o cremă densă și consistentă, definind însăși esența cafelei Robusta.

Venind în întâmpinarea consumatorilor de aromă și parfum, Rossa Espresso, marchează partea feminină și romantică a cafelei, prin echilibrul adus de cafeaua Arabica.
Lejeritatea unui Decaf Espresso dăruiește momente tandre fără a știrbi din gustul și aroma unui espresso classic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*