Piața internațională de automate inteligente va crește la o rată anuală compusă de creștere (CAGR) de 38,24% în perioada 2017-2021, conform unui nou raport asupra industriei. O parte din această creștere se datorează introducerii conectivității la automate, au afirmat autorii raportului, Wise Guy Reports, într-un comunicat de presă.

„Automatele pot furniza acum atât băuturi calde și reci, cât și gustări și mâncare”, a anunțat compania. „Automatele inteligente și conectate îi ajută pe utilizatorii finali să economisească mult timp deoarece inventarul poate fi urmărit în timp real. Touchscreen-ul, tranzacțiile bazate pe Near-Field Communication (NFC), și tranzacțiile fără numerar sunt doar câteva dintre caracteristicile distinctive pe care le oferă aceste aparate. De asemenea, ele pot găzdui publicitate și branding. Raportul acoperă condițiile curente și perspectivele de creștere a pieței pe baza veniturilor generate de vânzările de automate inteligente.

Printre subiectele acoperite se numără prezența tot mai puternică a automatelor inteligente în retail, creșterea numărului de acte de vandalism și furt, și identifică jucătorii cheie din piață, precum Crane Merchandising Systems, Coin Acceptors, Cubic Corporation și Fuji Electric Global.

Acest raport poate fi găsit pe www.wiseguyreports.com.

Sursa: www.canadianvending.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*