Toate materialele ce le veți găsi în această ediție de revistă sunt interesante, folositoare. Ne-am pregătit cu teme și subiecte care să vă incite la citit.

Lumea Cafelei este o companie care în ultimii ani a performat într-un mod cu totul excepțional reușind să îmbunătățească piața de vending din România cu noi branduri și servicii. Iar în ultimii doi ani au încercat să se dezvolte și să investească în educația proprie în ceea ce privește cafeaua, astfel încât să ofere consultanță specializată pentru clienții lor. În plus ei rămân consecvenți viziunii lor și vor participa și în acest an la VendinExpo loc unde vizitatorii standului lor vor avea ocazia să încerce produse în care ei au încredere că sunt foarte competitive și prin prisma unui preț foarte bun, dar și calitative. În principal la această ediție de expoziție se vor axa pe produsele noi din portofoliu. Mai multe despre materialul de Cover Story din această ediție imediat, peste câteva pagini.

Anul 2017 a început foarte bine pentru Danemar și este, până acum, cel mai bun an din istoria companiei. Danemar are o poziție solidă și stabilă pe piața sistemelor de plată, iar pentru ei toţi clienţii sunt importanţi, indiferent de mărimea lor. Tendința în piața de vending este de premiumizare, iar Danemar este pregătită mai mult ca niciodată să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții lor. Aflați mai multe despre ei dacă citiți interviul pe care ni l-a acordat Victor Marin, directorul general al companiei.

Din nefericire vendingul contribuie constant la mărirea risipei în ceea ce privește mâncarea și băuturile, principalele două lucruri pe care le distribuie prin automatele sale. Atât oamenii, autoritățile, cât și companiile din domeniu trebuie să facă eforturi mai mari pentru a diminua treptat risipa ce se înregistrează în piața de vending. Aflați lucruri suplimentare pe marginea acestui subiect actual dacă parcurgeți articolul pe care l-am scris.

Rămânând în arealul ecologic, vă recomandăm să citiți și articolul despre impactul vendomatului asupra mediului. Nu doar produsele pe care ni le livrează automatele de vending reprezintă un factor de risc pentru mediu, ci chiar vendomatele însele reprezintă un pericol pentru Pământ, și până la urmă pentru toate vietățile vii de aici, inclusiv pentru om. Aparatele de vending conțin nenumărate elemente chimice și materiale care dacă nu sunt reciclate cum trebuie pot cauza probleme ecologice.

Fraudele cu carduri bagă spaima în utilizatorii de plăți non cash. Sunt sigure tranzacțiile efectuate cu cardul la automatele de vending? Fraudele cu carduri la vendomate se situează în creștere. Adoptarea tehnologiei EMV reprezintă cu adevărat o soluție? Documentați-vă și aflați mai multe pe marginea acestui subiect în paginile revistei noastre.

Ca de obicei, restul îl veți descoperi singuri.

P.S. În încheiere vă invităm să ne vizitați standul la Vending Expo, să discutăm sau să ne cunoaștem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*