Se cunoaște importanța igienizării aparatelor de vending, serviciu obligatoriu pentru toți operatorii de pretutindeni, însă de puțini respectat. Pentru a vă veni în ajutor vă oferim mai jos câteva soluții și produse de curățare a vendomatelor și a celor mai importante componente ale acestora, prin care puteți să vă mențineți automatele în cele mai bune condiții de operare, dar și pe noi, consumatorii, sănătoși.

CleanTech Eco Cleaning Card – cardul eco de curățare CleanTech

CleanTech Cleaning Cards anunță lansarea noului Eco Cleaning Card, primul card de curățare prietenos cu mediul înconjurător și reciclabil. Acest EcoCard™ este conceput pentru a curăța și pentru a îndepărta toate formele de murdărie care se acumulează în cititoarele magnetice de carduri aflate în interiorul aparatelor de vending, în retail, sisteme de acces în camerele de hotel sau kioskuri de tot felul. Utilizatorul trebuie doar să deschidă ambalajul, să scoată cardul de curățare din interior și să îl treacă prin cititor. Echipamentul este gata de folosire în câteva secunde și poate fi utilizat în mod constant, pentru a minimiza substanțial costurile de întreținere.

Lichidul Green Life de curățare naturală a aparatelor de vending

Naturama G3 A-5 de la Green Life Development Inc. este un degresant 100% natural care curăță piese și echipamente din automatele de vending. Materialul este biodegradabil, în conformitate cu standardul american EPA CFR secțiunea 300.915 și cel european EN1276, este non-toxic și non-ionic, sigur pentru stratul de ozon, hipoalergenic, non-alcoolic și non-inflamabil.

Naturama sparge lanțurile moleculare ale uleiurilor și le transformă în substanțe solubile, nu în enzime, care apoi sunt consumate de microorganisme. Naturama dizolvă și îndepărtează toate tipurile de praf și uleiuri într-un timp scurt. Curăță și uși de garaj, echipamente automate de tot felul, vehicule, componente și suprafețe plate, inclusiv sticlă.

Naturama elimină necesitatea utilizării echipamentelor toxice și a apei pentru a clăti post-curățare; este necesară doar ștergerea.

Stilou de curățare cu acțiune dublă pentru imprimante de la KICTeam Seiko

KICTeam, în colaborare cu Seiko Instruments, a conceput stilourile de curățare, al căror rol este acela de a conserva rezistența imprimantelor termice și claritatea imprimării de-a lungul timpului.

Utilizarea stilourilor de curățare cu acțiune dublă de la Seiko Instruments va asigura îndepărtarea eficientă a oricăror resturi de adeziv sau praf de hârtie, care se pot acumula în timp. Stilourile cu acțiune dublă îți vor păstra funcțională imprimanta termică, optimizându-i funcțiile de printare. Special concepută pentru imprimante folosite intens, chiar și în spații prăfuite, stiloul Seiko vă va ajuta să reduceți cheltuielile de întreținere.

Cardul de curățare pentru validatoarele de bancnote și pentru aparatele de numărat banii

KICTeam lansează un nou card de curățare pentru aparatele de numărat banii care utilizează inovația Waffletechnology™. Acest card de ultimă generație folosește sistemul „waffles” pentru a curăța lentilele de recunoaștere a bancnotelor aflate în interiorul aparatului de vending. Optica exactă este extrem de importantă pentru numărarea corectă a banilor și pentru recunoaștere bancnotelor, dar până acum aceste lentile erau imposibil de curățat fără desfacerea echipamentului. Noul card de curățare îndepărtează, de asemenea, și murdăria acumulată în spațiile de trecere a bancnotelor, prin suprafețele flexibile ridicate pentru care tehnologia „waffle” este recunoscută. Suprafața unică a acestui card de curățare va îndepărta praful și alte substanțe și de pe role, pentru a ajuta mașina de numărat banii să funcționeze așa cum trebuie, și pentru a-i prelungi viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*