Acest număr de Vending Inside aduce cu sine ecoul ediției din acest an a lui Vending Expo, dar și articole foarte interesante despre ce s-a mai întâmplat la noi și în lume în minunata lume a vendingului.

După ce anul 2014 a fost primul pas pentru NTS Pay pe piața de vending din România, prin materializarea proiectului NTS Coffee, iar 2015 a reprezentat demararea unui proces de instalare a aparatelor NTS Coffee în mai multe locații, acțiune începută în luna mai a acelui an. În doar 24 de luni numărul de aparate NTS Coffee Grande instalate a crescut semnificativ, iar în acest moment pot fi regăsite aparatele lor în peste 700 de locații din București și împrejurimi. Vă invităm să citiți materialul de Cover Story ce le este dedicat, pentru a afla și mai multe lucruri despre ei și viitoarele lor proiecte.

Echipa și standul DAIR au fost iarăși un exemplu de urmat la ultima ediție a expoziției de vending de la București ce s-a desfășurat luna trecută la Romexpo. Vă invităm să parcurgeți un material foarte util despre ei pentru a afla ce diversitate remarcabilă de produse și servicii oferă această companie clienților săi și de ce este bine să le urmăriți evoluția pentru că în felul acesta puteți ști dacă sunteți sau nu pe drumul cel bun în cadrul afacerii dvs de vending. Un bun exemplu, este unul demn de urmat.

Rolim revine în forță în cadrul revistei noastre cu un interviu cu Livia Popescu, directorul general la companiei. Anul acesta compania a participat din nou la Vending Expo și dorește să facă din asta o tradiție. Vă invităm să citiți acest interviu interesant pentru a afla și mai multe lucruri noi despre companie și produsele lor.

Experiența de vending se îmbunătățește cu totul anul acesta prin inovație și tehnologie de vârf. Iată că operatorii de vending au ajuns să atingă următorul nivel al unei experiențe de vending de top, și anume posibilitatea ca produsele pe care le achiziționezi de la un aparat să poată fi probate înainte de achiziționarea finală a lor. Pentru a exemplifica acest lucru v-am pregătit 2 materiale: Hointer – care este o idee de afaceri revoluționară ce deschide noi orizonturi în comerț și care poate „topi” bariera dintre experiența clasică de cumpărături și cea online combinând aplicațiile mobile inovatoare in-store și tehnologia POS cu cumpărăturile tradiționale, oferind astfel clienților o experiență de cumpărare modernă care este la fel de simplă precum cumpărăturile online, însă permite clienților să probeze hainele înainte de a face o achiziție.

Al doilea exemplu îl veți găsi în cadrul longevivului nostru serial numit Idei de Vending, unde Answer Group și Tom Murn au inventat-o pe Vicki un automat care nu are doar funcția de a dispensa produse, ci le și permite cumpărătorilor să ia produsele, să le verifice și să le pună înapoi dacă se răzgândesc să le mai cumpere.

În final vă invităm să descoperiți și restul materialelor din ultima ediție a primei părți a anului. Ne revedem la toamnă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*