Conducând industria de vending pe drumul înspre era digitală, Gimme Vending a lansat o nouă și autentică soluție de tip plug-and-play care oferă deținătorilor de aparate de vending capacitatea de a urmări numerarul și stocurile și de a accelera intervențiile de întreținere și reparații, datorită unui dispozitiv „de buzunar” care transmite informațiile instantaneu către dispozitive sau telefoane mobile.

Introducere

Noul sistem de la Gimme este o combinație de soluție hardware/software ce permite companiilor de vending să urmărească ce se întâmplă pe teren, adică locul unde se află numerarul și stocurile – în timp real, prin intermediul unui sistem de tip cloud – fără necesitatea descărcării, sincronizării sau manipulării manuale. Cheia Gimme plug-and-play brevetată și aplicația pentru iPad Gimme Drive înlocuiesc anticele dispozitivele manuale cu fire. Soluția de sistem propusă de Gimme are potențialul de a transforma industria de vending, pentru că integrează cu cea mai mare ușurință sistemele de management al operațiunilor de vending existente și transformă aparatele de vending tradiționale în aparate „inteligente” generatoare de date.

Cel mai simplu mod de a vă gestiona stocurile

Combinația de tehnologie de acceptare plăți fără numerar ePort® oferită de USA Technologies și softul dezvoltat de Gimme Vending poate oferi aparatelor automate capabilități de servicii fără numerar și online care sunt integrate cu tehnologia fără fir tip plug-and-play care permite descărcarea DEX*-ului de pe aparate. Aplicația sincronizează apoi vizitele la aparatul de vending cu sistemul de management existent al operatorului pentru a popula afișaje cu imagini de mari dimensiuni prin intermediul unei interfețe intuitive. Soluția fără fir propusă de Gimme elimină cheltuielile suplimentare și investițiile în dispozitive portabile costisitoare pentru clienți.

În cazul operatorilor cu aparate situate în locații izolate, unde conectarea la sisteme de plată ce au la bază tehnologia celulară este imposibilă sau nepractică, Gimme poate asigura o conectivitate fără fir pentru aceste aparate prin intermediul unei chei care se instalează în sistemul DEX existent.

Gimme aduce tehnologia DEX fără fir și o interfață de utilizator familiară pentru a vă ajută să vă urmăriți produsele într-o manieră simplă. Puteți elimina vechile componente hardware. Puteți înlocui dispozitivele portabile, cablurile DEX și stațiile de sincronizare cu doar un singur dispozitiv: un iPad®.

Puteți reduce riscul de epuizare a stocurilor. Puteți vizualiza o întreagă planogramă a aparatului cu imagini la rezoluție ridicată pentru o identificare rapidă a produselor și capacitatea de a opera rapid modificări.

Vă puteți crește încasările. Puteți știi dacă aparatele dumneavoastră au stocurile necesare, cu numărul corect de produse, ținând o contabilitate corectă a acestora și satisfăcându-vă clienții.

Instrumentele disponibile sunt:

Cheia. Extrage automat DEX-ul din fiecare aparat, de fiecare dată.  Este compatibilă din punct de vedere plug-and-play cu toate aparatele de vending care suportă DEX și se instalează în doar câteva secunde.  Este necesară doar o singură cheie pentru fiecare aparat.

Drive-ul. Planogramele în format de imagine și DEX-ul wireless îmbunătățesc acuratețea datelor și economisesc aproape 5 minute cu service-ul fiecărui aparat.  Informațiile din aparat și progresul drive-ului sunt sincronizate în timp real.

Comanda. Monitorizează mișcările și acțiunile drive-ului în timp real.  Explorează hărțile tuturor aparatelor dumneavoastră adăugate automat folosind tehnologia GPS. Transmite comenzi către linia de ridicare.  Modifică planogramele cu funcția de glisare și fixare.

Haideți să facem un mic exemplu de utilizare a invenției de la Gimme.

1. Obțineți DEX-ul fără fir

În cazul aparatelor DEX care au instalată telemetria USAT, cheia Gimme nu este necesară.  În cazul aparatelor DEX care nu au instalată telemetria USAT, trebuie instalată cheia Gimme. Indiferent dacă DEX-ul este obținut din telemetria USAT sau cheia Gimme, totul se petrece fără fir, iar aplicația software vă permite să aflați care este metoda pe care o folosiți pentru conectarea la fiecare aparat.  Trebuie doar să selectați aparatul pe care sunteți pregătiți să îl servisați, iar transferul DEX fără fir începe!

2. Utilizați planograme vizuale pentru a schimba produsul

Imagine la o rezoluție înaltă ale produsului sunt gestionate de sistemul Gimme pentru a oferi o vizualizare completă a planogramelor pe ecran. Acest tip de vizualizare vă oferă trei informații critice fără a necesita operațiuni suplimentare. În primul rând, identifică rapid dacă există diferențe la nivel de produs între aparatul în fața căruia vă aflați și softul pe care îl aveți în mână. Apoi, dacă există sloturi goale (stoc epuizat) în aparat, planograma vizuală vă permite să știți exact ce produs intră în respectivul locaș gol. Și, în cele din urmă, softul lor vă arată exact ce cantitate de produs intră în aparat în zona „Adăugări” de lângă produsele care trebuie completate la momentul intervenției de service.

3. Sincronizarea informațiilor din aparat în timp real

Datele existente în aparat se sincronizează automat cu VMS-ul dumneavoastră pe parcursul zilei. Sincronizarea în timp real permite o configurare mai eficientă a seturilor în depozit și informații mai detaliate despre activitatea operatorilor care deservesc aparatele.  Sunteți mereu în legătură cu agenții voștri, astfel că realizarea de modificări din VMS, cum ar fi adăugarea de aparate la o rută sau ajustarea unei planograme, poate fi vizualizată imediat de aceștia. Gata cu așteptarea până la sfârșitul zilei pentru sincronizarea vechilor dispozitive portabile! Economiile imediate de timp pentru agent și angajații de la depozit sunt evidente.

Să ne uităm ce fac alții în domeniu. Chiar dacă pare departe, America este printre puținele locuri de pe Pământ care oferă tehnologie de vending la înalt nivel, iar globalizarea ne oferă acces la tehnologie în orice moment, chiar și din România.

* DEX (data exchange) este un format prin care operatorii colectează și înregistrează date de audit sau eveniment de la automatele de vending. A apărut în anii ’80 și a făcut parte din standardul celor de la Asociația Americană de Vending.

**VMS – Vending Management System

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*