NTS este dezvoltatorul și producătorul primului automat de vending compact ce oferă, alături de o cafea bună, extinderea serviciilor electronice și integrarea acestora prin tehnologie de ultimă generație pentru soluții de e-payment din România.

Anul 2014 a fost primul pas către Vending pentru NTS Pay, prin materializarea proiectului NTS Coffee. NTS Pay este parte integrantă din holding-ul NTS Leader JSC – Rusia, una dintre cele mai mari companii de servicii petroliere din lume, o companie cu peste 25 de ani experiență.

NTS Leader JSC s-a ocupat cu dezvoltarea tehnologică a terminalelor de plată și vending pe teritoriul României. Primul model de aparat a fost un terminal pentru achitarea facturilor, dar Departamentul Cercetare a reușit integrarea unei platforme de preparare cafea și astfel a început povestea NTS Coffee.

Aparatul rezultat este echipamentul NTS Coffee cu un touchscreen mare ce conferă posibilitatea personalizării produsului comandat.

Instalarea aparatelor NTS Coffee în locații a început în luna mai 2015 – în doar 24 de luni numărul de aparate NTS Coffee Grande instalate a crescut semnificativ, iar acum pot fi regăsite în peste 700 de locații din București și împrejurimi.

La echipamentele NTS utilizatorii apreciază: designul modern, accesul la servicii și produse diferite, experiențe on-line ce salvează timp prin platforma de achitare facturi pentru servicii/produse în timpul savurării unui minut de pauză și reîncărcare cu energie. În același timp aparatul NTS este primul din România ce permite o comunicare permanentă cu programul de gestiune și monitorizare a stocurilor și, de asemenea, suport permanent 24/7.

SPECIFICAȚII TEHNICE NTS Coffee Grande

NTS Coffee Grande
Înălțime maximă 1900 mm (+400 mm*)
Lățime 650 mm (+100 mm*)
Adâncime 700 mm (+100 mm*)
Greutate 225 kg
Monitor Touchmonitor RTL173 17′ LCD SAW
Boiler 1/4 valve
Containere solubil 4
Grup cafea 6gr – 9gr (reglabil) / 9 gr – 12 gr
Container cafea 1
Tip cafea Boabe
Sistem pahare Da
Sursă apă Rezervor independent apă / conectare directă la o sursă de apă

Echipamentele NTS:

Înălțime reglabilă a dispenserului de pahare ne dă posibilitatea de a putea utiliza 2  tipuri de pahare (- 0,250 ml / 8 oz dar și de 0,350 ml / 12 oz).

Include funcția de dozare complexă ce asigură coerența volumului servit. (- 0,250 ml / 0,350 ml).

Râșnița aleasă pentru acest aparat, asigură cea mai bună granulație a cafelei; posibilitatea de setare a temperaturii dorite, cât și presiunea oferită de pompă, oferă tot ce e necesar pentru prepararea unui espresso perfect.

Funcție de auto-spălare pentru a menține igiena echipamentului în normele specifice.

Vasul de cafea asigură prospețimea produsului servit.

Programul de gestiune dezvoltat de NTS permite realimentarea rapidă și eficientă a echipamentelor, monitorizarea constantă a încasărilor și indexarea numărului de produse în timp real.

Marina Flintoacă, director excutiv NTS PAY: ”Sediul central din București ne ajută să putem accesa o piață variată și diversă în acest moment. Avem aici o echipă ce se ocupă de contractări, dispunem de tehnicieni și departamente suport pe care le punem la dispoziția clienților noștri, în plus am dezvoltat programul Depot Online pentru operarea aparatului în cele mai bune condiții.”

În cadrul Vending Expo 2017 am prezentat NTS Coffee Micro (Tabel Top) aparatul de cafea de dimensiuni reduse, cât și NTS Snack Grande dezvoltate în cursul anului 2016.

Artem Kalinin, director general NTS PAY: ,,Gusturile si nevoile consumatorului contemporan au fost educate datorită accesului către o paletă diversă de servire a cafelei prezente pe piață, dar și datorită  accesului la servicii bazate pe tehnologii noi cu utlilizări multiple, astfel nevoia de adaptabilitate cât și capacitatea echipei de a inova ne-au condus către dezvoltarea unor produse complementare pe care interacțiunea cu piața ne-a ajutat să le identificăm’’.

NTS Coffee Micro este un table top – un aparat de mici dimensiuni, dar care încorporează toate beneficiile dezvoltate și proiectate pentru NTS Coffee Grande respectiv: cafea proaspăt râșnită, cantitatea optimă stabilită minuțios, aceeași de fiecare dată, temperatura perfectă a apei, timpul de infuzare potrivit, accesul facil la personalizarea produsului datorită ecranului mare touchscreen  și funcțiile multiple integrate într-o singură mașină ușor de utilizat și ergonomic construită cu design modern și materiale durabile.

SPECIFICAȚII TEHNICE NTS Coffee Micro

NTS Coffee MICRO
Specificații TableTop:
Înălțime maximă 720 mm (+300 mm*)
Lățime 600 mm (+100 mm*)
Adâncime 550 mm (+100 mm*)
Greutate 70 kg
Monitor Touchmonitor RTL173 17′ LCD SAW
Boiler 1/4 valve
Containere solubil 4
Grup cafea 6gr – 9gr (reglabil)
Container cafea 1
Tip cafea Boabe
Senzor pahar Da
Sursă apă Rezervor independent apă / conectare directă la o sursă de apă

Clienții noștrii beneficiază de tehnologie de ultimă generație folosită pentru producția cafelei și programarea aparatelor astfel încât să se bucure de toate resursele noastre, ușor și sigur. Echipamentul poate oferi exact combinația potrivită de băuturi necesară activității gazdelor. Echipamentul dispune de un mobilet pe care poate fi montat la cerere.

NTS Coffee MICRO
Specificații mobilet
Înălțime 820 mm
Greutate 55 kg
Acceptatoare bancnote CashCode MSM – CCNET – USB
Innovative Technology NV9 – USB
Imprimante CUSTOM VKP80III – CUPS – USB
CUSTOM TG02H – CePrinterSet – USB
Capacitate pahare 40
UPS Eaton
Sursă apă Rezervor independent apă

Fiecare aparat dezvoltat de NTS Pay, atât NTS Coffee Grande, cât și NTS Coffee Micro dispun de un sistem electronic completat de un ecran digital încorporat ce permite încărcarea de resurse media diferite și ușurează alegerea și setarea gramajelor băuturilor calde oferite, aplicabilitatea acestora garantând accesul ușor la diferite resurse.

Extinderea către zona de snack prin proiectarea aparatelor SNACK Grande reprezintă un pas firesc în evoluția NTS și a fost susținută de cererile multiple primite în cursul anului pentru aparate de snack alăturate aparatelor de cafea.

SNACK Grande este un produs complementar aparatului de cafea NTS Coffee Grande și funcționează în regim master/slave. Comenzile sunt transmise către echipamentul de snack prin intermediul NTS Coffee.

NTS Snack Machine GRANDE
Înălțime maximă 1900 mm (+400 mm*)
Lățime 1050 mm (+100 mm*)
Adancime 700 mm (+100 mm*)
Greutate 300 kg
Condiții de exploatare Se montează în încăperi uscate, cu temperaturi de la +20 C până la +32 C, aparatul nu este prevăzut pentru montarea în spații deschise
Volumul Produse ambalate – până la 300 buc.
Băuturi – până la 80 buc.
Funcționalitate Funcționează doar împreună cu NTS Coffee GRANDE și MICRO
Transmite toate vânzarile efectuate în timp real.
Monitorizarea componentelor și starea lor.
Echipamente incluse Panou de control
Unitate de răcire

NTS SNACK MACHINE – SNACK Grande – Produsele preferate, acum mai aproape!

Aparatele de snack completează experiența aparatului de cafea și vin cu o gustare perfectă și o pauză de relaxare.

Echipamentele pot fi încărcate personalizat, clienții având la dispoziție o sortimentare dinamică pentru a furniza întotdeauna o soluție potrivită clienților din zone diferite de activitate.

Artem Kalinin, director general NTS PAY: ,,Adaptabilitatea este unul din punctele noastre forte, de aceea aparatele noastre au opțiunea adăugării unor produse noi pentru a menține interesul clienților ce utilizează echipamente de vending. Stocurile sunt adaptabile dinamicii echipamentului și a consumatorilor din zona de amplasament. Gestiunea stocurilor se realizează online, în timp real, soluția de gestiune persoalizată ne ajută să suplimentăm când este cazul stocul în timp util, dar și să înlocuim un produs ce nu excelează în locația monitorizată. Adăugarea aparatelor de snack alături de cele de cafea în locațiile ce permit această adaptare este o parte importantă a planurilor de dezvoltare pentru 2017.”

Echipa NTS pune la dispoziția gazdelor toată experiența și disponibilitatea necesară pentru a stabili o colaborare de lungă durată cu satisfacții pentru părțile implicate, respectiv:

  • tehnologie de ultima generație folosită pentru producția cafelei;
  • programarea specifică a aparatelor prin sistemul dezvoltat de noi, DEPOT ONLINE;
  • informarea asupra stocurilor în timp real datorită conexiunii la internet;
  • suport tehnic 24/7;
  • program de monitorizare a vânzărilor realizate de fiecare locație în parte, în acest fel se pot oferii informații pentru fiecare aparat din cadrul Parcului;
  • locațiile noi sunt adăugate în timp real parcului de mașini prin programul de indexare facil a locațiilor .

Artem Kalinin, director general NTS PAY: ,,Următorul pas firesc în evoluția NTS este expansiunea la nivel național și completarea rețelei existente cu aparatele de snack. Datorită semnalelor pozitive din partea clienților actuali, ne dorim majorarea numărului de aparate și crearea unei  rețele de distribuție extinsă la nivelul întregii țări.”

Utilizatorul  NTS Pay atât pentru produsele NTS Coffee Grande, cât și NTS Coffee Micro alege aparatul nostru pentru cafeaua proaspăt râșnită, cantitatea stabilită minuțios, aceeași de fiecare dată, temperatura perfectă a apei, timpul de infuzare potrivit, accesul facil la personalizarea produsului datorită ecranului touchscreen și functiile multiple integrate într- o singură mașină ușor de utilizat și ergonomic construită.

Echipamentele NTS sunt produse în cadrul fabricii/uzinei de echipament industrial KFK JSC din Bulgaria, iar pentru producția acestora sunt folosite materiale speciale cu un grad ridicat de rezistență în timp. Echipamentele realizate sunt adesea unicat, iar experiența de 20 de ani a companiei KFK JSC în implementarea, producția și dezvoltarea unor produse specifice industriei, permit o abordare creativă și funcțională a echipamentelor realizate în cadrul fabricii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*