Ultima serie de aparate a Stern Pinball Inc. va deveni cu siguranță un bestseller clasic. Fabrica de jocuri a dezvăluit de curând, în mod oficial, gama de aparate de pinball Star Wars, care serbează aniversarea celor 40 de ani a celebrei serii de filme cinematografice. Aparatele vor fi livrate mai târziu anul acesta. Jocul îi cufundă pe jucători într-un mediu dinamic și provocator de pinball, în timp ce se luptă pentru a reda libertatea galaxiei. Aparatele de pinball Star Wars vor fi disponibile în versiunile Stern pro, premium și de ediție limitată. Compania a afirmat că fiecare pachet conține o experiență de joc irezistibilă.

Varianta standard include un discurs și scene din trilogia originală Star Wars, împreună cu inserții de LED-uri care își schimbă culoarea, un model sculptat al navei Millennium Falcon luminat cu LED-uri și un model sculptat al navei TIE Fighter. Modelele premium și de ediție limitată sunt echipate cu două ecrane LCD, un display interactiv cu o navă Death Star care explodează și o rampă pentru hiperspațiu.

„Suntem bucuroși să oferim fanilor noștri aceste aparate de pinball care celebrează galaxia și aventurile Star Wars,” a afirmat președintele și directorul executiv Gary Stern. „Aparatele noastre de pinball Star Wars oferă fanilor noștri o nouă metodă de a se bucura de acțiunea continuă și de noile sunete, caracteristici și efecte ale jocului.”

Aparatul Star Wars, ca toate modelele recente ale Stern, utilizează platforma electronică SPIKE-2 a fabricii, care permite redarea graficii HD și animația de calitate. Tehnologia de vârf dispune și de un sistem audio HiFi pe trei canale despre care se spune că este de trei ori mai puternic decât cele folosite în generațiile timpurii ale aparatelor de pinball Stern. Și când ne referim la modul de joc, producătorul spune că aparatele sale de pinball Star Wars distrează cu „o gamă largă de caracteristici moderne și clasice care fac jocul să fie adecvat tuturor jucătorilor, indiferent de nivel.”

Aparatul de pinball Star Wars este disponibil prin distribuitorii și comercianții autorizați de Stern din întreaga lume. Prețurile sugerate de producător sunt: 6199$ pentru modelul pro, 7899$ pentru modelul premium și 8999$ pentru modelul de ediție limitată.

Sursa: vendingtimes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*