Caprimo lansează o nouă băutură aromată cu gust de biscuiți Speculoos

  • Succesul consumatorului pentru conceptul interesant de băutură desert de înaltă calitate
  • Caprimo introduce celebra aromă de biscuiți speculoos în toate noile băuturi de desert
  • Aroma versatilă a lui Caprimo adaptată perfect nevoilor fiecăruia

Kågerod, Suedia – În prezent, Caprimo își reafirmă rolul principal de creator de băuturi desert inovatoare, de înaltă calitate. Pentru cea mai recentă băutură aromată cu gust de biscuiți Speculoos este oferită o experiență complet personalizabilă potrivită  nevoilor tuturor.

Băutură? Desert? De ce nu amândouă?

Consumatorii nu mai sunt nevoiți să aleagă între băuturi și desert pentru a se răsfăța cu un gust uimitor. Ca urmare a succesului avut de băuturile desert din cappuccino Caprimo, Caprimo Speculoos este o băutură desert care captează aroma autentică a biscuiților Speculoos într-o experiență cremoasă încântătoare, astfel încât să vă puteți bucura de această băutură clasică belgiană la maxim.

Speculoos, semnătura gustului

Băutura delicioasă aparținând Caprimo îmbină note bogate de biscuiți cu notele de scorțișoară și o atingere catifelată și cremoasă. Aceste note ale aromei îi conferă lui Caprimo Speculoos un gust desăvârșit, cu o textură mătăsoasă. Bazat pe rețeta tradițională de biscuiți Speculoos, băutura va aduce cu siguranță experiențe de gust noi și interesante aparatelor dumneavoastră de vending. Toate bine făcute. Toate în armonie.

Aromă fină în funcție de preferințele dumneavoastră personale

Doriți să deveniți creativi? Noul nostru produs adaugă mai mult decât o singură aromă de desert automatelor dumneavoastră de vending. Deoarece puteți combina băutura Caprimo Speculoos cu cafea, ciocolată sau puțin lapte suplimentar, consumatorii pot crea totul, pornind de la un Cappuccino Speculoos și un Hot Chocolate Speculoos până la Café Latte Speculoos și chiar Mocca Latte Speculoos. Cu mai multe combinații de alegere, posibilitățile sunt nesfârșite.

Despre Caprimo (www.caprimo.com)

Creat la începutul anilor `90, Caprimo rămâne astăzi o marcă modernă, care oferă produse ce inovează oferta de vending. Caprimo este, în cea mai mare parte, renumit pentru cappuccino-urile sale aromate, dar și pentru conceptele de desert moderne, însă aromele sale se extind până la o gamă largă de băuturi din ciocolată, topping-uri din lapte, cremă-pudră pentru cafea, ceaiuri și cafea instant. Toate acestea sunt gata să vă revoluționeze complet oferta de vending!

Alegerea lui Caprimo echivalează cu alegerea cea mai avantajoasă a băuturilor instant cu un gust adaptat cumpărătorului, o calitate consistentă și o funcționalitate stabilă de operare.

Caprimo Cappuccino rămâne astăzi cappuccino-ul instant savuros preferat de consumatorii europeni. Nimic nu poate depăși originalul!

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)

Grupul Barry Callebaut este liderul mondial în producția de ciocolată și produse din cacao de înaltă calitate. Suntem o referință pentru inovarea industriei, oferind o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării, procesării, pregătirii profesionale și a marketing-ului produselor. La Barry Callebaut, ne angajăm să avem o producție durabilă de cacao pentru a contribui la asigurarea unor aprovizionări viitoare cu cacao și pentru a îmbunătăți mijloacele de trai ale fermierilor. Pentru aceasta, susținem misiunea Fundației independente și non-profit, Cocoa Horizons, de a forma un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*