Iată că demarăm în forță și începând cu această ediție vă vom furniza o mulțime de materiale despre industria în care activăm cu toții care vă vor ajuta să știți mai multe despre business-ul vostru.

Voi sunteți prea ocupați cu afacerea voastră, așa că bizuiți-vă pe noi să vă furnizăm puterea (infomația) de care aveți nevoie pentru a fi mai buni decât ceilalți.

La Cover Story avem prezentată o lansare în portofoliul Solo Caffe a produselor mărcii Mövenpick în variante dedicate pentru coffee service şi nu numai. Grupul elveţian şi brandul Mövenpick sunt binecunoscute în întreaga lume şi sunt sinonime cu plăcerea autentică, calitate şi servicii de primă clasă. De la înfiinţare în 2005, Solo Caffe şi-a propus să fie una dintre cele mai serioase companii coffee service din România. Toate produsele, serviciile şi echipamentele propuse clienţilor şi colaboratorilor de către Solo Caffe sunt de cea mai bună calitate şi vin întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor şi gusturilor celor care contează cel mai mult, consumatorii.

Economia românească s-a confruntat începând cu anii de criză cu o autoritate fiscală care s-a dovedit din ce în ce mai agresivă și din ce în ce mai exigentă în misiunea sa de a colecta bani pentru bugetul statului. În ultimul timp, inspecțiile fiscale par să fi vizat succesiv industrii întregi. Mihai Nușcă, Partener și coordonatorul practicii de Litigii în cadrul Biriș Goran ne arată în articolul său ce poate învăța industria de Vending din experiența fiscală a industriei de Gaming. Neapărat de citit!

Rose Caffe este un brand care încet-încet își face un renume pe piața noastră de vending de cafea. Vă propunem o introspecție în lumea Rose Caffe prin intermediul unui interviu interesant cu proprietarul Stelian Malita.

Acest an marchează cea de-a 20-a aniversare a brandului de aparate de schimb, Comestero, iar SUZOHAPP este mândru să sărbătorească această etapă importantă, rezultatul al anilor petrecuți înțelegând nevoile clienților și transformându-le în soluții potrivite. Aflați mai multe despre aniversarea celebrată de SUZOHAPP citind materialul dedicat lor.

Asociația Europeană de Vending (EVA) a publicat ultimul său raport cu privire la Vending și OCS în Europa și arată că industria de vending este în creștere pe bătrânul continent. În plus, în raportul său EVA a inclus pentru prima dată și România! Orice persoană interesată să achiziționeze sau să obțină raportul poate vizita site-ul EVA pentru mai multe informații: http://www.vending-europe.eu

Vă invităm să savurați această primă ediție de toamnă pe îndelete. Avem și alte multe materiale demne de a fi citite. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*