În ultimul timp putem observa că piaţa de băuturi calde şi în special cea de cafea se schimbă. Odată cu creşterea interesului pentru domeniu şi creşterea nivelului de cunoaştere, precum şi dezvoltarea pieţei out of home, consumatorul nu mai priveşte consumul de cafea doar ca o nevoie, ca un “bust” de energie, ci a început să caute alte valenţe, alte senzaţii. Tendinţa este de a căuta gusturi şi experienţe noi, de a fi foarte selectiv în alegerea produsului preferat.

În acest sens oferta coffee service se adaptează cererii şi urmează tendinţa, aceea de introducere a noi mărci şi produse în gama premium. Solo Caffe vă propune în acest segment, Mövenpick şi Eilles două mărci ale producătorului german JJ Darboven.

Mövenpick
Grupul elveţian şi brandul Mövenpick sunt binecunoscute în întreaga lume şi sunt sinonime cu plăcerea autentică, calitate şi servicii de primă clasă. Povestea de succes Mövenpick începe cu deschiderea primului restaurant din Zurich în 1948. « Mövenpick creat de gastronomi» – acesta este motto-ul primelor specialităţi Mövenpick. În anul 1963 Mövenpick a lansat prima delicatesă de cafea Himmlische, «Cerească». Astăzi, portofoliul de produse include peste 100 de produse din 10 categorii diferite, gamă de produse ce se extinde în mod continuu. Mövenpick Fine Foods produce în Elveţia şi Europa.

O reţetă pentru succes: o combinaţie de inovaţie, produs de înaltă calitate şi gust natural. Mövenpick Fine Foods prin reţetele originale elveţiene, exclusive şi rafinate este în poziţia de lider ca furnizor premium. Inovaţia este parte integrantă a culturii corporative a alimentelor rafinate Mövenpick.  Compania este unul dintre liderii de inovare în segmentul premium lansând permanent cu succes noi produse. Mövenpick Fine Foods investeşte continuu în cercetare şi dezvoltare pentru a rafina produsele existente şi îşi foloseşte forţa inovatoare pentru a menţine şi a extinde gama.

La Mövenpick concentrarea pe inovaţie şi calitatea fără compromisuri sunt un mod de a fi. Calitatea premium a materiilor prime selectate garantează un gust excelent, autentic. Acest lucru este asigurat de respectarea strictă, a standardelor de calitate şi control Mövenpick. Totodată, toate produsele Mövenpick sunt în întregime fără aditivi artificiali.

Caffè Crema Gusto Italiano

Un amestec fin de cafea Arabica din America Centrală certificată Max Havelaar şi Robusta din Africa. Prăjirea celor mai rafinate boabe de cafea în stil tradiţional italian, prăjire lentă în cuptoare cu tambur, dezvăluie o aromă plină cu note speciale de ciocolată şi o cremă consistentă şi catifelată. Ambalarea Röstfrisch cu valva de protecţie a aromei garantează un delicios “gusto Italiano”. Având o spumă moale, catifelată, maron aurie acest sortiment este ideal pentru café crème şi preparate precum cappuccino sau latte macchiato. Mövenpick Caffè Crema Gusto Italiano este adecvată pentru toate maşinile automate ce folosesc cafea boabe.

Mod de preparare:

Cu cât este mai fin măcinată cu atât este mai intensă aroma de cafea. Pentru o ceaşcă perfectă de Mövenpick Caffè Crema Gusto Italiano vă recomandăm un grad de râşnire mediu spre fin şi un timp de extracţie de 18 până la 22 secunde pentru o ceaşcă mare şi 12-14 secunde pentru un espresso. Espresso scurt este important să fie servit într-o ceaşcă preîncălzită.

Der Himmlische

Clasicul Der Himmlische de la Mövenpick, 100% Arabica, a cărui bogăţie de gust şi aromă reflectă armonia perfectă. Fin şi senzual, o adevărată delectare pentru orice moment al zilei. Caracteristica specială a acestuia este dată de selecţia de cafele Highland. Îngemănate şi prăjite de experţi, acestea creează un gust incomparabil, bogat.

Cu cât este mai fin măcinată cu atât este mai intensă aroma de cafea. Vă recomandăm un grad de râşnire mediu şi un timp de extracţie de 18 până la 22 secunde pentru o ceaşcă mare.

Der Himmlische este servit în restaurante şi hoteluri de mai bine de 50 ani. Mövenpick foloseşte doar cafea Highland premium. Această cafea este cultivată în regiunile de la peste 1000 de metri deasupra nivelului mării şi este caracterizată de aromă şi fineţe. Boabele de cafea pentru Der Himmlische provin din cele mai bune zone de cultivare din America de Sud, Africa şi India. Armoniosul amestec selectat de experţi este obţinut din boabe 100% Arabica. Controlul permanent al calităţii asigură calitatea constantă a cafelei şi gustul ‘ceresc’. Cunoaşterea la perfecţie a cafelei verzi şi procesul atent de prăjire dezvăluie arome complexe de cafea fină.

Espresso
Un Mövenpick temperamental pentru un espresso perfect. Acest sortiment dezvăluie o abundenţă de gust de neegalat, o intensitate armonios rotunjită şi o densitate de arome revigorantă. Bogat şi seducător – o plăcere intensă pentru cafeaua espresso, indiferent dacă este ristretto sau lungo. Bucuraţi-vă de un amestec echilibrat din cele mai bune boabe Arabică şi un dram de Robusta. Cu cât este mai fin măcinată cu atât este mai intensă aroma de cafea. Pentru o ceaşcă perfectă, vă recomandăm un grad de râşnire mediu spre fin şi un timp de extracţie de 18 până la 22 secunde pentru o ceaşcă mare şi 12-14 secunde pentru un espresso. Espresso scurt este important să fie servit într-o ceaşcă preîncălzită.

Despre Solo Caffe

De la înfiinţare în 2005, Solo Caffe şi-a propus să fie una dintre cele mai serioase companii coffee service din România. Toate produsele, serviciile şi echipamentele propuse clienţilor şi colaboratorilor săi sunt de cea mai bună calitate şi vin întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor şi gusturilor celor care contează cel mai mult, consumatorii. Indiferent de unghiul din care privim spre activitatea Solo Caffe, ca şi importator şi distribuitor sau ca furnizor de servicii, aceasta se află în topul companiilor de profil ce promovează inovaţia şi tehnologia.

În portofoliul de distribuţie şi servicii actual, importate direct de către Solo Caffe se află produsele partenerului nostru, compania germană cu tradiţie de peste 150 ani,  JJ Darboven.

În domeniul băuturilor calde gamele oferite acoperă toate necesităţile companiilor specializate din industria de vending şi HoReCa. Indiferent că sunt produse JJ Darboven Classics, Mövenpick, Alfredo şi Eilles, acestea susţin cu succes eforturile partenerilor noştri în satisfacerea cu succes al exigenţelor clienţilor lor. Modalităţile flexibile de colaborare, livrarea promptă, răspunsul rapid la oricare solicitare precum şi suportul de marketing face ca relaţiile de afaceri mutual benefice între Solo Caffe şi partenerii săi să fie unele de lungă durata. Cei ce sunt alături de noi cred în noţiuni ca respect, independenţă, calitate fără compromisuri. Atunci când fiecare dintre noi decide să fie parte din această echipă, când decide să afişeze imaginea produselor noastre este convins că asta îi aduce cele mai bune preţuri de achiziţie şi satisfacţia clienţilor săi precum şi apartenenţa la un grup ce împărtăşeşte aceleaşi valori. Acestea sunt baza pentru succesul afacerii sale.

Ca noutate pe care o prezentăm, Solo Caffe adaugă portofoliului său produsele mărcii Mövenpick în variante dedicate pentru coffee service şi nu numai. Propunem, de asemenea, automatele dedicate acestui proiect. Pentru table-top automatele elveţiene Aequator distribuite de Solo Caffe în România, iar pentru vending automatele N&W. Brandingul este asigurat de Solo Caffe şi este destinat exclusiv utilizării modelelor prezentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*