Locație: Grapevine, Texas, USA

Data: 6-8 noiembrie

NAMA Coffee, Tea and Water (CTW) este cel mai mare eveniment din lume care prezintă servicii legate de cafea dedicat industriei americane de servicii de profil care a ajuns la o piață de 4,25 miliarde de dolari anual. Mergeți în Grapevine, Texas, între 6 și 8 noiembrie, pentru oportunități de socializare în industrie la nivel mondial și educație de profil de înaltă calitate. Găsiți toate elementele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și gestiona afacerea.

Toate numele mari din industria serviciilor legate de cafea se află la CTW, iar socializarea este una dintre cele mai bune modalități de a vă dezvolta afacerea. Relațiile pe care vi le faceți aici fac toată diferența!

CTW vă pune la dispoziție soluții de afaceri create de experți și strategii de dezvoltare a carierei, înglobate în zeci de sesiuni.

Programul educațional din acest an se va concentra pe ultimele noutăți, pe tehnologie și pe cele mai bune practici economice. Aflați ce trebuie să știți pentru a ține pasul cu tendințele, pentru a vă servi mai bine clienții și pentru a vă dezvolta afacerea.

Înființată în 1936, NAMA este asociația care reprezintă industria de servicii comerciale de proximitate de cca 25 de miliarde de dolari din SUA. Cu mai mult de 1.000 de companii membre – inclusiv multe dintre cele mai recunoscute branduri din lume – NAMA oferă susținere, educație și cercetare în schimbul statutului de membru al acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*