În vending a apărut de o perioadă de timp o nouă tendință: non-food vending. Au apărut o mulțime de companii operatoare de vending care au conștientizat că piața de food-vending este suficient de acoperită și au identificat o nișă de produse care nu sunt alimente și care pot fi livrate automat prin intermediul aparatelor de vending acoperind astfel cerințele crescânde ale consumatorilor de a avea “on the street” și alte servicii și produse de care au nevoie cotidian. Acest articol vă prezintă două concepte similare de „travel vending” care pot fi o sursă de inspirație și pentru voi.

PREPANGO duce „travel vending-ul” la un alt nivel

Despre Prepango

Prepango este o companie care pune un accent principal pe soluțiile automate de călătorii și comunicații. Prepango a fost fondată în 2009 și s-a dezvoltat rapid, devenind lider de piață în domeniul comunicațiilor de retail & vending din industria turistică. Prepango are sediul central în San Diego, California și distribuie produse de telecomunicații de tip retail de la partenerii săi, care sunt utilizate în peste 60 de țări. Prepango distribuie produse de mobilitate, pregătite pentru vânzarea de tip retail, prin intermediul rețelei sale extinse de retail și vending. Această rețea se găsește în principal în locații care reprezintă destinații populare din SUA.

Unde putem găsi produsele Prepango

Prepango este prezent în mii de locații retail din SUA și în principalele aeroporturi, parcuri tematice și resorturi din SUA. Prepango operează o gamă largă de automate de vending care oferă clienților produsele și serviciile de comunicare de care au nevoie. Indiferent dacă faceți cumpărături, călătoriți, sau pur și simplu doriți să țineți legătura cu cei cunoscuți sau să vă conectați online în timp ce vă aflați în mișcare, Prepango vă oferă modalități comode și convenabile de a vă menține conectat.

Travel Vending

Automatele lor oferă o varietate de carduri SIM pentru călătorii internaționali din SUA. Obiectivul este de a-i ajuta să evite taxele de roaming atunci când călătoresc în SUA și în străinătate. Prepango îi ajută să rămână în contact cu familia și prietenii sau online, în timpul călătoriei.

Produse

Cartele SIM internaționale de roaming: date pentru apeluri și internet

Soluții de primă clasă pentru apeluri internaționale și date. Prepango se străduie să vă ofere o modalitate de a efectua apeluri care este ușor de utilizat și cu costuri reduse când vă aflați în străinătate. Indiferent dacă utilizați telefoanele lor mobile pentru a apela din SUA sau din străinătate, vă veți bucura de economii foarte mari în comparație cu furnizorii de servicii de roaming și alți furnizori de servicii mobile preplătite!

Telefoane mobile

Telefoanele lor pentru călătorii sunt o modalitate excelentă de a ține legătura fără roaming în timpul călătoriei! Sunt gata de utilizare și pot fi o soluție temporară excelentă. Nu există taxe lunare de care să vă faceți griji și puteți să apelați de oriunde din țară sau din străinătate.

Cartele SIM nelimitate

Aceste cartele sim vă vor oferi date, apeluri și mesaje nelimitate, astfel încât să nu vă faceți griji că ați putea depăși limita. Iar în timp ce vă aflați în SUA, vă puteți bucura de apeluri și mesaje internaționale nelimitate către familia și prietenii dvs. din străinătate. Acestea sunt preîncărcate, gata de utilizare, cu date de mare viteză și roaming, reîncărcabile, ideale pentru utilizare pe termen scurt și lung.

Cartele telefonice internaționale preplătite

Ei distribuie o gamă largă de cartele internaționale telefonice preplătite pentru apeluri low cost în străinătate. Cartelele lor telefonice sunt ideale pentru a vă contacta familia și prietenii în timp ce sunteți în străinătate!

Accesorii

Accesorii lor mobile pentru călătorii sunt ideale pentru turiști și pentru oricine se află în mișcare. Aparatele lor oferă o mare varietate de accesorii, cum ar fi căști, cabluri, încărcătoare, adaptoare, baterii portabile, difuzoare portabile, cabluri auxiliare și încărcătoare auto.

Conceptul de vending al lui Prepango

Soluții de vending personalizate pentru piețele de nișă. Dezvoltă soluții de vending personalizate, cu produse și ambalaje pentru clienți, selectate cu atenție pentru fiecare locație.

Simtraveler Vending

Având în vedere mediul mobil de astăzi, este evident că un călător are un nou set de nevoi, cum ar fi:

  • Conexiunea la internet
  • Posibilitatea de a-și încărca dispozitivul în timpul călătoriei
  • Timpul de călătorie poate fi, de asemenea, timp productiv, ceea ce înseamnă că pentru multe persoane este pur și simplu inacceptabil să călătorească fără e-mail și internet.

Din aceste motive, călătorii deseori au nevoie disperată de produsele și serviciile lor, care includ un sortiment larg de:

  • Cabluri și adaptoare pentru telefoane cu Android și iPhone
  • Căști și antifoane
  • Baterii mobile încărcate complet
  • Cartele telefonice preplătite

VENDMOBILITY, satisfacerea cerințelor de comunicare și conectivitate a călătorilor

Cine este Vendmobility?

Vendmobility este o companie de vending care furnizează soluții inovatoare și inteligente pentru o gamă largă de automate de vending din SUA, cu scopul principal de a oferi o opțiune Grab and Go pentru călătorii care au nevoie de îndeplinirea necesităților lor de comunicare și conectivitate. Câteva dintre produsele pe care le puteți găsi în automatele lor de vending care vă pun la dispoziție accesorii mobile sunt: Cartele SIM și telefonice, telefoane mobile și accesorii pentru călătorie.

Concept

Acest nou concept a luat naștere din ideea de a satisface nevoile principale ale călătorilor și de a oferi mobilitate deplină în mișcare. Acest lucru înseamnă:

 • Conexiune: Internet
 • Contact: Apeluri și mesaje
 • Distracție: Muzică și rețele de socializare
 • Productivitate: E-mail și Internet
 • Cartele SIM preplătite și nelimitate cu apeluri și date
 • Cabluri și adaptoare
 • Căști și antifoane
 • Baterii mobile încărcate complet

Sortimentul produselor:

Concluzie

Nici pentru Europa conceptul de „travel vending” nu este nou, însă nu este atât de cunoscut și îmbrățișat de operatori. Noi, consumatorii de vending, ne dorim o varietate de servicii și produse de care să putem beneficia „în mișcare” pentru că nevoile noastre de comunicare și de interacțiune sunt mari în ultimul timp, iar timpul „neproductiv” petrecut așteptând în trafic în mașină, în metrou sau tren, în avion sau în altă parte unde ne simțim „captivi” ni-l dorim acoperit cu ceva: informare, distracție sau business. Pentru generația actuală de tineri de peste 20 de ani uitatul pe geam nu mai reprezintă o opțiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*