Acest an marchează cea de-a 20-a aniversare a brandului de aparate de schimb, Comestero, iar SUZOHAPP este mândru să sărbătorească această etapă importantă, rezultatul al anilor petrecuți înțelegând nevoile clienților și transformându-le în soluții potrivite. Acesta este fundamentul succesului mașinilor de schimb Comestero.

„Brandul Comestero se confundă cu aparatele de schimb, iar acestea din urmă au un rol-cheie în portofoliul nostru la SUZOHAPP. Acest brand reprezintă oferta noastră de vârf, alături de SCAN COIN, CashComplete, Currenza C² și Bill-to-Bill”, spune Wilbert Bieleman, Președinte și Director General al Diviziei Componentelor EMA (Enterprise marketing automation) al SUZOHAPP.

Prima mașină de schimb Comestero a fost lansată în 1997 în Italia. „Suntem pionieri în această tehnologie de 20 de ani încoace. Suntem recunoscuți pentru angajamentul nostru, pasiunea de care dăm dovadă și concentrarea puternică pe crearea de soluții care să reflecte nevoile clienților”, explică Piero Martellotta, Director de vânzări pentru jocuri în Italia. SimplyCoin și MultiCoin au fost primele modele lansate în 1997, predecesoarele mașinilor de schimb moderne. Un an mai târziu a apărut Easy Change. Simplitatea și flexibilitatea acestui aparat de schimb au fost factorii care i-au generat succesul internațional. Necesitatea de a furniza aparate de schimb pentru aplicații de exterior a fost rezolvată în 1999 prin introducerea automatului de schimb Simply Inox, care a fost recunoscut pentru nivelul său ridicat de protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Au urmat și alte modele de succes, dar 2009 a marcat o nouă eră în schimbarea calității și designului mașinii prin introducerea gamei inovatoare PRO (Easy PRO, Jolly PRO, Dual Coin PRO și Twin Jolly PRO) dezvoltate pentru a crește nivelul de funcționalitate și aplicabilitate.

Între timp, piața jocurilor a evoluat și a apărut nevoia de reciclare a bancnotelor în interiorul mașinilor de schimb. Swing a fost introdus în 2012, oferind un schimb de bani bidirecțional – de la bancnote la monede și de la monede la bancnote – în doar câteva secunde, asigurând autonomie de reîncărcare și întreținere simplă. În plus, noul design al cabinetului i-a garantat robustețe și securizare, alături de o încuietoare de înaltă securitate și mecanisme de închidere îmbunătățite.

Swing Next a fost prezentată în 2015. Disponibil în două variante (plata prin una sau mai multe monede), Swing Next avea un aparat de reciclare a bancnotelor potrivit pentru bancnotele validate și plătite dintr-o singură sursă și se auto-reîncarcă în mod constant.

„Mașinile de schimb Comestero reprezintă îmbinarea perfectă între tradiție și inovare”, explică Goran Sovilj, Vicepreședinte vânzări jocuri EMA. „Acestea oferă ani de experiență dovedită în domeniu și o înțelegere profundă a dinamicii pieței jocurilor. De 20 de ani încoace, principalele noastre beneficii-cheie au fost calitatea, flexibilitatea și securitatea – toate aceste caracteristici întăresc oferta noastră. Istoricul de 20 de ani al aparatelor de schimb reprezintă cu adevărat o piatră de hotar și suntem încântați să sărbătorim această aniversare cu oferte speciale pentru cei mai buni clienți ai noștri.”

Despre SUZOHAPP

SUZOHAPP este o companie de tehnologie care furnizează servicii de software și hardware pentru automatizarea gestionării numerarului și soluții de auto-service pentru peste 25.000 de clienți din întreaga lume. Tehnologia SUZOHAPP permite automatizarea pentru clienții care operează pe o varietate de piețe finale, inclusiv retail, transport, jocuri de noroc, bancar, vending și distracții. Soluțiile SUZOHAPP includ sisteme de depozitare în numerar, reciclare, procesare și sisteme de plată, precum și o gamă largă de tehnologii pentru componente de auto-service. Brandurile SCAN COIN, Comestero și CashComplete™ sunt branduri componente ale companiei SUZOHAPP. SUZOHAPP are peste 1.100 de angajați în 19 țări, iar rețeaua de distribuitori acoperă mai mult de 100 de țări. Pentru mai multe informații, accesați www.suzohapp.com. SUZOHAPP este deținută de filialele ACON Investments, L.L.C., o firmă internațională de investiții cu capital privat din Washington DC, care are responsabilitatea de a gestiona un capital de aproximativ 4,4 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, vizitați www.aconinvestments.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*