Cafea clasică, cappuccino, latte macchiato, cafe latte și ciocolată caldă? Operatorii doresc să ofere clienților lor mai mult decât vechile băuturi calde cunoscute. Barry Callebaut aduce noul Caprimo Speculoos pe piață în lunile de vending reci.

“Barry Callebaut percepe piața din România ca fiind cea mai promițătoare dintre piețele din Europa Centrală și de Est. Popularitatea vendingului în rândul consumatorilor, combinată cu o bază mare de aparate de vending de băuturi calde instalate aici, transformă România într-o piață tentantă. Credem că dezvoltarea economiei și îmbunătățirea standardului de viață îi va determina pe consumatori să își dorească băuturi mai sofisticate și de o calitate mai bună. Și aici pot fi găsite brandurile Barry Callebaut.”

Leszek Korzeniowski, Export Sales Manager CEE Vending & Băuturi la Barry Callebaut

Caprimo își reafirmă rolul principal de creator de băuturi desert inovatoare, de înaltă calitate. Pentru cea mai recentă băutură aromată cu gust de biscuiți Speculoos este oferită o experiență complet personalizabilă potrivită  nevoilor tuturor.

Cafenelele au fost o lungă perioadă de timp pe piață creând o selecție largă de băuturi calde de excepție noi în fiecare sezon. Barry Callebaut este strâns aliniat cu acele concepte de cafenea care funcționează cu multe arome diferite. Dorim să oferim clienților noștri posibilitatea de a servi noi băuturi calde de la aparatele de vending. Privind la tendințele din cadrul altor categorii de produse, în special în sectorul comerțului cu amănuntul, acestea aduc adesea idei bune pentru băuturile calde noi. Consumatorii din întreaga Europă se bucură deja de gustul delicat și ușor picant, speculoos, din produse cum ar fi înghețată și ciocolată – de ce nu și într-o băutură încălzită?

Țineți-vă de cald până treceți iarna

În timp ce biscuitul picant este savurat pe tot parcursul anului în Belgia, în Europa el este în principal un biscuite de Crăciun. Noua băutură pe bază de pulbere este, prin urmare, concepută ca o variantă fierbinte, mai ales în lunile de iarnă reci, pentru o creștere spectaculoasă a vânzărilor în automatele de vending. Combinația de biscuiți fini și buretoși cu nuanțe de scorțișoară dulce scoate la suprafață căldura într-un mod confortabil.
Caprimo Speculoos este perfect într-o combinație cu cacao, cafea sau ambele – totul depinde de preferința dvs. de cum vă place băutura. Acest lucru oferă o varietate de selecție pe automatul de vending și mai multă diversitate pentru consumatorul final în procesul său de alegere.

Pentru ca băutura să fie identificată mai ușor și mai repede de consumator în automatul de vending, Barry Callebaut susține operatorii cu instrumente de marketing gratuite, cum ar fi filme publicitare și animații de prezentare pe ecranul tactil. Alternativ, se oferă autocolante sau așa-numitul wobbler, mini-carduri de publicitate care fac băutura atrăgătoare din punct de vedere vizual. Imaginile frumoase atrag atenția clienților.

Băutură? Desert? De ce nu amândouă?

Consumatorii nu mai sunt nevoiți să aleagă între băuturi și desert pentru a se răsfăța cu un gust uimitor. Ca urmare a succesului avut de băuturile desert din cappuccino Caprimo, Caprimo Speculoos este o băutură desert care captează aroma autentică a biscuiților Speculoos într-o experiență cremoasă încântătoare, astfel încât să vă puteți bucura de această băutură clasică belgiană la maxim.

Speculoos, semnătura gustului

Băutura delicioasă aparținând Caprimo îmbină note bogate de biscuiți cu notele de scorțișoară și o atingere catifelată și cremoasă. Aceste note ale aromei îi conferă lui Caprimo Speculoos un gust desăvârșit, cu o textură mătăsoasă. Bazat pe rețeta tradițională de biscuiți Speculoos, băutura va aduce cu siguranță experiențe de gust noi și interesante aparatelor dumneavoastră de vending. Toate bine făcute. Toate în armonie.

Aromă fină în funcție de preferințele dumneavoastră personale

Doriți să deveniți creativi? Noul nostru produs adaugă mai mult decât o singură aromă de desert automatelor dumneavoastră de vending. Deoarece puteți combina băutura Caprimo Speculoos cu cafea, ciocolată sau puțin lapte suplimentar, consumatorii pot crea totul, pornind de la un Cappuccino Speculoos și un Hot Chocolate Speculoos până la Café Latte Speculoos și chiar Mocca Latte Speculoos. Cu mai multe combinații de alegere, posibilitățile sunt nesfârșite.

Caprimo adaugă o aromă nouă gamei de băuturi de vending și lansează o nouă băutură aromată cu gust de biscuiți Speculoos

  • Succesul consumatorului pentru conceptul interesant de băutură desert de înaltă calitate
  • Caprimo introduce celebra aromă de biscuiți speculoos în toate noile băuturi de desert
  • Aroma versatilă a lui Caprimo adaptată perfect nevoilor fiecăruia

Despre Caprimo (www.caprimo.com)

Creat la începutul anilor `90, Caprimo rămâne astăzi o marcă modernă, care oferă produse ce inovează oferta de vending. Caprimo este, în cea mai mare parte, renumit pentru cappuccino-urile sale aromate, dar și pentru conceptele de desert moderne, însă aromele sale se extind până la o gamă largă de băuturi din ciocolată, topping-uri din lapte, cremă-pudră pentru cafea, ceaiuri și cafea instant. Toate acestea sunt gata să vă revoluționeze complet oferta de vending!

Alegerea lui Caprimo echivalează cu alegerea cea mai avantajoasă a băuturilor instant cu un gust adaptat cumpărătorului, o calitate consistentă și o funcționalitate stabilă de operare.

Caprimo Cappuccino rămâne astăzi cappuccino-ul instant savuros preferat de consumatorii europeni. Nimic nu poate depăși originalul!

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)

Grupul Barry Callebaut este liderul mondial în producția de ciocolată și produse din cacao de înaltă calitate. Suntem o referință pentru inovarea industriei, oferind o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării, procesării, pregătirii profesionale și a marketing-ului produselor. La Barry Callebaut, ne angajăm să avem o producție durabilă de cacao pentru a contribui la asigurarea unor aprovizionări viitoare cu cacao și pentru a îmbunătăți mijloacele de trai ale fermierilor. Pentru aceasta, susținem misiunea Fundației independente și non-profit, Cocoa Horizons, de a forma un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*