Această ediție de Vending Inside vă aduce multă informație proaspătă despre piața noastră, idei, clarificări legislative și articole & analize de substanță care vă vor face viața mai ușoară și lucrurile un pic mai clare.

La Cover Story aflăm ultimele noutăți de la Nestlé Professional. Piața de vending din România este în plin proces de maturizare, este o piață dinamică în care se fac investiții importante în tehnologia existentă la nivelul automatelor de cafea, a sistemelor de plată, dar și al ingredientelor folosite. Toate acestea pentru că așteptările consumatorilor sunt din ce în ce mai diverse și mai mari. În acest context, Nestlé Professional pune la dispozitia clienților săi soluții integrate de preparare a băuturilor pe bază de cafea. Aflați mai multe despre acest subiect dacă citiți acest material integral.

Procesul de gestionare a deșeurilor de ambalaje se află în acest moment între pasivitatea legislativă a statului roman și blocajul operational de pe piață. La secțiunea de legislație din revista noastră găsiți un articol foarte interesant pe marginea acestui subiect semnat de Mihai Nușcă, Partener si coordonatorul practicii de Litigii în cadrul Biriș Goran. Cu această ocazie veți afla care sunt concluziile și recomandările Raportului de țară publicat de Comisia Europeană pe 2 februarie în acest an, care este situația României și care sunt recomandările UE pentru țara noastră în această chestiune.

Cu ajutorul prietenilor noștri de la Vending News din Italia am pus lupa pe Piața Italiană de Vending. Vendingul Italian împărtășește multe dintre problemele industriei noastre de vending. Am dorit să vă oferim o radiografie la zi a industriei de vending italiene pentru a afla ce se întâmplă și la alții pe piață și pentru a putea să învățăm din experiența și din greșelile lor. Foarte interesant material.

Partenerii noștri de la Solo Caffe vă oferă în cadrul articolului lor din această ediție o prezentare exhaustivă a monodozelor Solo Pads. Cu o greutate de maxim 7 grame și un diametru de 44 mm, Solo Pads oferă o cafea perfect râșnită într-un pad, compatibil și cu aparatele tradiționale, astfel încât experiența cafelei va fi aceeași de fiecare dată. Solo Pads sunt realizate conform standardului E.S.E (Easy Serving Espresso), cel mai popular sistem din industria cafelei, și sunt compatibile cu toate aparatele de cafea tradiționale (inclusiv cele folosite în coffee shop-uri și baruri).

Ultima recomandare se referă la un subiect mai puțin obișnuit: rănile provocate de aparatele de vending oamenilor. Am scris articolul acesta după ce am aflat că în SUA mor mai mulți oameni în fiecare an din cauza aparatelor de vending decât din cauza rechinilor…

Suntem convinși că și celelalte teme propuse de noi vi se vor părea interesante, mai ales că zonele pe care am ales să vă oferim informație sunt diverse și de actualitate. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*