The European Vending Experience „EVEX 2017” va aduce în curând laolaltă, în Roma, toate sectoarele industriei serviciilor de vending și cafea pentru birou (OCS), oferind participanților o combinație între oportunități unice de networking, activități culturale, un forum al tinerilor operatori și o expoziție comercială.

Ședința Adunării Generale Anuale (AGA) a EVA va da startul EVEX 2017, unde membrii vor alege un nou comitet executiv pentru perioada 2018-2020 și vor decide ulterior strategia asociației pentru următorii ani. Imediat după AGA, au fost programați trei speakeri de excepție, pentru două conferințe de mare interes, dintre care una prezintă un nou studiu privind interpretarea deciziilor consumatorilor, pentru o mai bună înțelegere a modului de atragere a consumatorilor către automatele de vending, iar a doua conferință va explora modul în care viteza afectează inovația.

O serie de activități culturale, special concepute pentru a ajuta participanții să relaționeze, în timp ce explorează acest extraordinar oraș istoric, va fi urmată de o cină de gală, la Acquario Romano, situat la o scurtă plimbare de hotelul Radisson Blu, care va oferi cadrul perfect pentru a anunța câștigătorii de la diversele categorii ale prestigioaselor premii EVEX.

Suntem încântați de faptul că deja s-au înscris peste 200 de participanți, inclusiv 80 de operatori, iar înscrierile fiind posibile până pe 16 noiembrie (cu o săptămână înainte de eveniment), suntem încrezători că evenimentul va avea cea mai lungă și mai diversificată listă de participanți de până acum.

Suntem de asemenea foarte bucuroși să anunțăm că EVEX 2017 beneficiază de susținerea activă a multor membri EVA și CONFIDA care au ales să ne fie sponsori:

Sponsor de diamant:

N&W Global Vending

Sponsori de aur:

Bianchi Industry, CCV, Covim, FAS, Ingenico, Lavazza, NAYAX, SUZOHAPP, Worldline

Sponsori de argint:

Brita Italia, Velarte, Nescafé, Acqua Panna & San Pellegrino

Sponsori de bronz:

AST International, Aztek, Castles Technology, Coffee & Drinks Coges, Coin Acceptors, CPI, De Jong Duke, Flo, Grefusa, Ilstant, Mastercard, Paytec, Payter, Sabicom, Sandenvendo, Sitael, Vendin, Vendman

Fiecare oportunitate de sponsorizare oferă beneficii unice și vizibilitate în rândul partenerilor noștri, inclusiv expunerea în cadrul expoziției comerciale, care urmează forumului tinerilor operatori, pe data de 24 noiembrie.

EVEX 2017 este organizat anul acesta în colaborare cu Asociația Italiană a Industriei de Vending (CONFIDA), la hotelul Radisson Blu din apropierea stației feroviare Termini. EVA și CONFIDA au creat o pagină de web specială, care să ofere informații despre eveniment și să asigure înscrierea participanților. Pe website-ul EVA se poate găsi un link către pagina de înscriere.

Aplicația mobile dedicată EVEX 2017 va oferi în timp real noutăți și informații, pe toată durata evenimentului, aceasta permițând, de asemenea, ca participanții să se contacteze în mod direct. Participanții sunt de asemenea încurajați să folosească pe twitter hashtag-ul oficial al evenimentului: #EVEX2017.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem, împreună cu mulți alți jucători din industrie în „Orașul etern”, în 23 și 24 noiembrie 2017.

Despre Asociația Europeană de Vending

Asociația Europeană de Vending (EVA) este o organizație non-profit înființată și cu sediul la Bruxelles, din anul 1994. Aceasta reprezintă interesele industriei de vending și ale serviciului european de cafea (OCS), în relația cu instituțiile europene și alte autorități sau organisme relevante. Membrii săi includ asociații naționale și societăți individuale din întreaga Europă. EVA reprezintă toate segmentele industriei de vending, de servicii de cafea și de distribuire de apă: producători de aparate și componente, furnizori de materii prime (cafea, ingrediente, gustări, băuturi reci, pahare etc.) și operatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*