Innovative Vending Solutions (IVS) este o companie americană din Ohio care derulează din 2008 activități specializate în operațiuni ne-tradiționale de vending și în zona de „retail automatizat”.

În ce constă ideea?

Innovative Vending Solutions (IVS) face un lucru foarte simplu (în aparență) pentru clienții lor și foarte util pentru end-useri: oferă posibilitatea operării unuia sau mai multe aparate de vending strict pentru a acoperi o necesitate locală și imediată sau pentru a puncta un eveniment al unui client. Astfel, tu ca firmă care nu ai legătură cu industria de vending, poți avea propriul tău aparat de vending pentru a-l utiliza la o campanie de marketing sau pentru a-l utiliza la vreun eveniment, totul fără a fii nevoie să te dedici unui domeniu pe care nu-l stăpânești. IVS se ocupă de tot.

Aparatele Innovative Vending Solutions sunt fabricate, configurate și testate pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client, fie că este vorba de o marcă locală sau de un comerciant național.

Ca producător, IVS are un parteneriat exclusiv în domeniu, care îi poate permite să construiască orice număr de automate pentru a se potrivi nevoilor voastre și o rețea națională de tehnicieni disponibili pentru sprijin pe teritoriul Statelor Unite. IVS lucrează, de asemenea, cu companii ce oferă servicii de merchandising de vârf în SUA, lucru care permite aparatelor clientului să fie aprovizionate și întreținute cu ușurință. Mașinile IVS sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație, ușor de utilizat și pot fi personalizate pentru a se potrivi oricăror locații, mărci sau evenimente. Automatele lor sunt prezentate în multe zone diferite ale pieței, inclusiv aeroporturi, cazinouri, mall-uri și campusuri universitare.

Scopul IVS este de a duce marca sau produsul direct în fața consumatorului și pe noi piețe. Indiferent dacă doriți să ajungeți cu produsele voastre către alte zone demografice, să testați piețe neexploatate sau să furnizați o platformă friendly de marketing de produs pentru baza voastră de clienți actuală, ei au o soluție pentru oricine. Sistemele lor automate de vânzare cu amănuntul vă vor permite să vă extindeți canalele de distribuție, să faceți publicitate în noi domenii și să creați „furtuni” media, crescând totodată fluxul de venituri și scăzând cheltuielile. E un model unic de business de care noi nu am mai auzit pe la noi.

Ce este automatizarea retailului?

Acest concept este o viziune despre viitor! Automatizarea comerțului cu amănuntul este utilizarea unui automat pentru a vinde produse de vânzare cu amănuntul, dar este cu mult mai mult decât atât. Automatul acesta este un nou canal de vânzări pentru comercianții cu amănuntul și mărcile lor pentru a ajunge la clienți într-un mod inovator, interesant și netradițional.

Automatizarea comerțului cu amănuntul a crescut exponențial în ultimii ani în SUA. Mulți comercianți cu amănuntul și branduri naționale caută o modalitate de a construi și ridica gradul de conștientizare a mărcii și de a se extinde pe piețe neexploatate încă, cu investiții minime și costuri reduse de operare.

Tehnologia IVS

IVS integrează o tehnologie dinamică și comunicații wireless în comerțul cu amănuntul de tip auto-servire. Sistemele lor oferă o gamă largă de soluții personalizabile pentru a ajuta comercianții cu amănuntul să vândă o gamă nelimitată de produse, practic fără cheltuieli generale. Sistemele lor de management back-end le oferă clienților rapoarte rapide privind vânzările, precum și notificări cu privire la momentul în care trebuie să aprovizioneze aparatul cu produse, precum și tendințele și utilizarea modelelor în vânzări.

Alt avantaj major oferit de IVS: închirierea aparatelor pe termen scurt și mediu

Dacă nu vrei să intri în această afacere pe termen lung și nu vrei să rămâi blocat stocând în depozitele tale un aparat sau mai multe de vending atunci poți închiria pentru o zi sau două, o lună sau șase luni orice aparat de vending personalizat așa cum dorești tu.

Unele dintre beneficiile de închiriere pentru evenimente include:

–          Grafică personalizată de brand

–          Configurația produsului intern bazată pe specificațiile voastre

–          Alegerea dvs. privind aplicațiile soft

–          Alegerea unui automat în mod specific pentru a vă satisface cerințele de produs, dimensiune și buget

Servicii IVS oferite afacerii dvs

La acest aspect vă spun pe scurt că americanii oferă o gamă largă de servicii de merchandising, de asistență în găsirea celei mai bune locații și în a vă ajuta să „rezolvați” cu actele spațiului, sistem de vending management system bine pus la punct și real-time, instalare și trainingul personalului dvs.

În concluzie, o idee de vending foarte utilă acelora care nu vor să se implice total în acest tip de business, ci doar să-și lărgească oportunitățile de afaceri spre alte orizonturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*