The Venders, (www.the-venders.com) un designer inovator de vending, kiosk-uri și retail automatizat, dezvoltator și producător de sisteme personalizate de vending, cu amprentă proprie, create în cadrul grupului de produse America Slimline, a anunțat de curând un acord exclusiv cu Life Support cu privire la producția și introducerea aparatelor de vending Slimline VEN 300 Life Support, care vor fi amplasate în barurile și cluburile de noapte din SUA și Canada.

Life Support este special creat pentru a preveni efectele mahmurelii și pentru a îmbunătăți starea generală utilizând o combinație puternică de stafide provenind din arbustul de stafide japonez, vitamine, aminoacizi și antioxidanți. S-a dovedit că stafidele japoneze, care arată și au gust de stafide obișnuite, contracarează efectele consumului de alcool.

Life Support are drepturi exclusive asupra celui mai puternic extract de stafide provenind din arbustul de stafide japonez, ceea ce face ca băutura anti-mahmureală Life Support să fie cea mai puternică și mai eficientă de pe piață.

Brad McKean, Directorul Life Support afirmă: “Misiunea noastră a fost întotdeauna să facem viața clienților noștri mai bună, mai ușoară și mai productivă.  Noi credem în menținerea unui echilibru sănătos între carieră și viața personală, atunci când stilul de viață responsabil și cel activ pot exista în același timp. Băutura noastră anti-mahmureală este menită să vă ajute să stabiliți acest echilibru, astfel încât să vă puteți distra fără nicio grijă.”

Bryan Ross, Director The Venders a afirmat: „Suntem încântați de relația noastră cu Life Support și de oportunitatea de a face uz de experiența noastră în piața de retail automatizat pentru a crea un aparat de vending personalizat care să ajute la distribuția și comercializarea Life Support în peste 60.000 de baruri și cluburi doar în Statele Unite.”

Primele aparate de vending care vor comercializa Life Support vor fi disponibile în sudul Californiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*