Istoria monodozelor de cafea pentru espresso începe în anii 1970 când un faimos producător italian de cafea a creat standardul E.S.E. sau Easy Serving Espresso. Ce impune de fapt acest standard? Ca toate acele mici pachețele rotunde de cafea proaspăt râșnită să conțină nici mai mult, nici mai puțin de 7 grame de cafea compactate pe un diametru de exact 44 mm.

Odată cu lansarea acestui standard, s-a făcut un efort concentrat pentru promovarea globală a aparatelor de cafea compatibile, atât pentru uz casnic, cât și la birou. Îmbinând într-un mod cu totul inovator gustul unui espresso perfect dozat de fiecare dată cu rapiditatea și conveniența preparării, monodozele de cafea E.S.E. au avut un succes răsunător printre consumatori și producătorii de cafea, deopotrivă.
Astăzi, utilizarea aparatelor de cafea cu paduri este una dintre cele mai populare modalități de

preparare a espresso-ului, iar România nu face excepție! În cei aproape 12 ani de experiență pe piața cafelei din România, am observat cum maturizarea pieței a schimbat obiceiurile de consum și preferințele românilor, trecând rapid de la cafeaua solubilă la cea proaspăt râșnită, servită în cafenele și coffee shop-uri.
Românii iubesc cafeaua de calitate, o caută și o împărtășesc cu cei dragi. Dar mai mult decât

atât, ne-am dat seama că românii vor să se bucure de un espresso fin, preparat profesionist,

ușor și curat, de către ei acasă și, de ce nu, chiar la birou. Solo Pads exact la asta se referă,

7 grame de cafea perfect râșnită într-un pad, compatibil și cu aparatele tradiționale, astfel încât experiența cafelei va fi aceeași de fiecare dată.
Solo Pads – Espresso pentru toate gusturile

Prepararea unui espresso este o artă și o știință. De aceea, sunt atât de multe modalități prin care poți ajunge la un rezultat diferit de gustul și aroma specifică unui espresso cu care te-ai obișnuit. Măcinarea, prăjirea, cantitatea, prospețimea, temperatura, presiunea apei,…toate contribuie în proporții aproape imposibil de estimat chiar și pentru un cunoscător.
Cu monodozele Solo nu ai nevoie de barista pentru a degusta espresso-ul preferat. Hard pad-urile Solo conțin 7 grame de cafea proaspăt măcinată, presată în hârtie de filtru (cea mai sănatoasă alternativă la plastic sau aluminiu). Fiecare pad este apoi ambalat individual, pentru a păstra cât mai mult timp prospețimea cafelei, iar tu să te poți bucura de un espresso perfect, la fel de savuros de fiecare dată.
Știm, însă, că preferințele personale își pun irevocabil amprenta pe tipul de espresso savurat. Unii dintre noi evaluează un espresso în funcție de cremă sau de aromă, alții în funcție de

aciditate sau de tărie. De aceea, cu Solo Pads te vei putea bucura de gustul inconfundabil plin, rotund și dulce tipic cafelei italiene, dar și de gustul fin, puternic aromat și ușor acid specific boabelor de cafea Arabica.

Cu o greutate de maxim 7 grame și un diametru de 44 mm, Solo Pads sunt realizate conform standardului E.S.E (Easy Serving Espresso), cel mai popular sistem din industria cafelei, și sunt compatibile cu toate aparatele de cafea tradiționale (inclusiv cele folosite în coffee shop-uri și baruri).

Sortimente Solo Pads


Espresso

Iubitorii de cafea se pot bucura de un nou gust al espresso-ului italian cu monodozele Espresso marca Solo Caffe. Acestea conțin cafea de cea mai bună calitate obținută din boabe atent selecționte și prăjite delicat în flux de aer cald, în Germania, după o rețetă originală. De aceea, cafeaua preparată cu Solo Pads Espresso vă asigură un espresso savuros în fiecare zi, realizat profesional, în timp record. Cu fiecare ceașcă veți savura gustul cafelei realizate în stil mediteraneean, intens, puternic și aromat – compactat în doza perfectă de energie de care ai nevoie acasă sau la birou!

Caffe Crema


Monodozele Caffe Creme marca Solo Caffe conțin cafea de cea mai bună calitate obținută din boabe de cafea Arabica, prăjite delicat în flux de aer cald, în Germania, după o rețetă originală. De aceea, cafeaua preparată cu Solo Pads Caffe Creme vă asigură un espresso savuros în fiecare zi, realizat profesional, în timp record. Cu fiecare ceașcă vă veți bucura de un gust aromat, fructat și rafinat, îmbogățit de o spumă cremoasă și suprinzătoare, ce echilibrează și completează perfect întreaga experiență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*