Locație: ExCel London Exhibition Centre, Londra, Marea Britanie

Perioada: 16-18 Ianuarie 2018

EAG International &The Visitor Attraction Expo 2018 va avea loc în perioada 16-18 ianuarie. Pentru mulți dintre miile de operatori de agrement care se vor alătura ExCel Londra, vizita anuală la EAG & VAE a devenit o parte integrantă a procesului de planificare pentru anul viitor.

Momentul evenimentului, chiar la începutul noului an, este perfect pentru cei dornici să testeze cele mai recente produse de la cei mai importanți producători. Pentru mulți vizitatori, EAG International & VAE oferă, de asemenea, ocazia perfectă de a participa la seminarii și evenimente educaționale, de a participa la evenimentele asociației profesionale organizate în timpul evenimentului și de a schimba impresii cu colegii din cadrul industriei.

Deoarece sunt atâtea de văzut și de făcut în cadrul EAG & VAE, un hotel situat într-o locație convenabilă este o prioritate importantă, dar deși zona din jurul ExCel dispune de hoteluri foarte bune, acestea pot fi complet ocupate în timpul perioadelor de vârf.

Vizitați www.eagexpo.com pentru a vă înregistra, pentru a vă rezerva o cameră și pentru a afla mai multe despre ce se oferă la început de an în cadrul industriei de agrement și divertisment.

Atât EAG International, cât și Expo Attraction Visitor sunt prezentate de asociațiile profesionale din această industrie, BACTA și BALPPA*.  Asta înseamnă că acestea sunt conduse exclusiv pentru a ajuta industria, de către oamenii care înțeleg industria. Așadar, este garantat faptul că acest eveniment vă va fi util.

EAG și VAE au câștigat sprijinul principalelor nume și companii din industrie, creându-și o imagine de evenimente care trebuie neapărat să aibă loc. Locul în care cei mai buni furnizori prezintă cele mai bune echipamente pentru a fi achiziționate de cei mai buni operatori.

De ce să vizitați expoziția?

EAG International și Visitor Attractions Expo sunt pur și simplu cea mai bună modalitate de a vă menține la curent, de a vedea ce este nou și de a afla ce se întâmplă în industria dvs.

• Peste 300 de reprezentanți din întreaga lume
• Peste 100 dintre cele mai mari și de calitate branduri
• Testarea celor mai recente produse, servicii și actualizări
• Prezentarea celor mai noi tehnologii și inovații
• Unde altundeva puteți găsi, vedea și încerca atât de multe într-un timp atât de scurt?

Plus

• Seminarii și cursuri
• O petrecere fantastică
• Oportunitatea de a revedea și discuta cu prietenii și colegii din întreaga lume
• Un mod distractiv de a face afaceri serioase.

EAG și VAE continuă tradiția mândră a Londrei de a găzdui primul mare eveniment internațional pentru sectoarele de distracție și divertisment, care datează încă din 1936.  Aceasta reprezintă o ocazie unică de a înțelege istoria acestei industrii și de a întrezări viitorul într-un singur eveniment.  Ce alt loc mai bun există pentru a planifica direcția în care doriți să se îndrepte afacerea dvs.?

* BALPPA are peste 300 de membri și reprezintă interesele parcurilor comerciale de agrement din Marea Britanie, centrelor de agrement, grădinilor zoologice, atracțiilor pentru vizitatori și activităților de agrement în familie și spațiilor de joacă interioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*