Vending Inside va împlini peste 2 luni, practic la următoarea ediție, 7 ani de existență! O cifră frumoasă, interesantă și nebănuită atunci când am demarat acest proiect, nu ne-am gândit că vom ajunge aici, la acest nivel de longevitate.

Pe an ce trece ne-am implicat mai mult și ni se pare acest domeniu din ce în ce mai interesant. Marea majoritate a obiectivelor propuse la început ni le-am atins, însă au rămas suficiente rămase în standby. Nu depinde totul de noi, ci și de piață, așa că probabil odată cu piața, cu industra de vending vom evolua și noi. Până la urmă așa ni se pare firesc.

Două subiecte dorim să punctăm din acest număr:

Cover Story-ul este dedicat lui NTS-Pay și proiectelor sale. Ne-am reîntâlnim la sfârșitul anului 2017 cu echipa managerială a NTS-Pay România: Dl. Artem Kalinin – Președinte/Administrator și Dna. Marina Flintoacă – Director Executiv. Am considerat că este un moment favorabil pentru a-și face un bilanț al anului pe care urmează să îl încheiem și i-am rugat să ne împărtășească planurile companiei pentru perioada următoare.

În materialul dedicat lui Barry Callebaut aflăm că Van Houten® face un nou pas în viitor asigurându-se că toată cacaoa din băuturile de cacao și ciocolată Van Houten va fi certificată în viitor. Produsele Van Houten Fairtrade vor rămâne certificate de Fairtrade, iar cacaoa din toate celelalte băuturi Van Houten va fi certificată de UTZ. Prin certificarea UTZ, Barry Callebaut face un nou pas în susținerea agriculturii sustenabile de cacao www.utz.org. O lume în care agricultura sustenabilă este ceva normal este o lume în care: fermierii aplică bunele practici agricole și își administrează fermele în mod profitabil cu respect față de oameni și planetă; industria investește și recompensează producția sustenabilă, iar consumatorii pot avea încredere și se pot bucura de produsele pe care le cumpără. Revista noastră va promova întotdeauna aceste inițiative și proiecte ambițioase și benefice lumii în care trăim.

În rest, în VI 46 numai materiale de calitate și foarte interesante, așa cum v-am obișnuit. Vă invităm să le parcurgeți pe toate pentru că sunt de interes.

Mă folosesc de ocazie ca să vă transmit din partea Echipei Vending Inside: „Cele Mai Calde Urări de Sărbători și Un An Nou Fericit cu Multe Împliniri!”

Să ne revedem la anul sănătoși și cu forțe proaspete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*