În acest episod vă prezentăm o idee inedită: aparate de vending folosite pentru momeli vii, dar și pentru atragerea vânatului.

Aparatul de vending Corn Stop, SUA

Primul aparat de vending Corn Stop a fost creat pentru vânători și fermieri, au vrut o modalitate ieftină și convenabilă de a avea acces la porumb pentru uz recreațional. Așadar, este mai mult decât o afacere; este o pasiune.

Cum funcționează

Disponibil 24 de ore pe zi, aparatul de vending Corn Stop este la fel de convenabil pe cât este de ușor de utilizat. Nu aveți nevoie decât de numerar sau un card și de 10 secunde pentru a lua porumb la pungă și a vă vedea de drum.

Franciza

Acest business poate fi propagat în sistem de franciză, compania americană fiind alături de voi pe tot parcursul întregului proces. De la configurare și până la suport, este mai ușor ca oricând să începeți să vă bucurați de avantajele deținerii propriului aparat de vending Corn Stop. Firma vă garantează un teritoriu de protecție care acoperă o rază de 15 km sau mai mult, în funcție de numărul de aparate achiziționate de voi.

Puteți să vă procurați propriul porumb sau vă putem face legătura cu un furnizor. Este alegerea voastră.

Iată costurile:

Costul aparatului de vending: 39.999 USD
Taxă unică de franciză: 5.000 USD
Taxă redevență: 3%
Taxă monitorizare lunară: 60 USD
Pungi: 0,15 USD/buc.

Alte Cheltuieli:

Livrare: 1.500 – 2.000 USD
Placă de beton: 800 – 1.200 USD
Punere în funcțiune: 200 – 600 USD
Electrician: 500 USD
Macara: 500 – 600 USD
Închiriere teren: 150- 200 USD / lună

Live Bait Vending.com, SUA

Live Bait Vending a fost la început o afacere de familie condusă de către Gary și Nancy Harsel în 1997, având un mic magazin de momeală de pescuit în spatele casei lor din Elverson. La scurt timp după ce au achiziționat primul lor aparat de vending cu momeală de pescuit, și-au dat seama de potențialul extraordinar de câștig și au început să achiziționeze mai multe aparate, dezvoltându-și astfel afacerea. În 2000, au deschis un magazin mare de momeală de pescuit, aflat la 15 kilometri de casa lor, pe care l-au condus cu succes până în 2004. În acel moment, au decis să se concentreze pe activitatea de comercializare a momelii de pescuit prin intermediul aparatelor de vending. Au operat un traseu de 22 de aparate de vending cu momeală de pescuit din 1998 până în 2007. În 2005 au deschis Magazinele cu momeală de pescuit non-stop utilizând Liberty, o îmbunătățire considerabilă în comparație cu aparatele de vending din trecut. În ianuarie 2007, traseul lor de vending a fost achiziționat de cel mai mare comerciant de momeală de pescuit din sud-estul Pennsylvaniei. Această companie, Kurtz Live Bait Vending operează acum 80 de aparate de vending cu momeală de pescuit, iar numărul acestora este în creștere. Aceștia sunt în prezent cel mai mare operator de aparate de vending cu momeală de pescuit din Statele Unite.  Începând cu luna iulie 2011, compania lor a fost achiziționată de Big Rock Sports LLC.

Sunt sursa nr. 1 pentru aparatele de vending cu momeală de pescuit  din SUA și din afara acestora. De asemenea, ei sunt distribuitorul exclusiv direct al fabricii pentru aparatele de vending cu momeală de pescuit produse de grupul Wittern din Des Moines Iowa. Au singurele aparate de vending cu momeală de pescuit de pe piață proiectate pentru funcționare în aer liber în orice condiții.

Cel mai important aparat al lor este automatul „Frozen Bait Box”. Le-a luat patru ani de lucru pentru a-l face să fie singurul aparat de vending de felul său care să funcționeze în aer liber. Acest aparat de vending va revoluționa modul în care momeala este vândută pescarilor din întreaga lume.

BaitNGo, Australia

BaitNGo a fost creat cu o viziune simplă pentru a schimba modul în care pescuim. După ani de testare a noilor inovații, de cercetare a noilor concepte și de găsirea de soluții pentru produsele de pescuit învechite, BaitNGo vă prezintă gama lor de aparate de vending cu momeală de pescuit, inclusiv primul aparat de vending cu momeală de pescuit în aer liber din lume pentru două zone. BaitNGo pune preț pe cele 3 E-uri: expertiză, excelență și experiență, iar misiunea lor este să asigure satisfacția clienților.

În calitate de pescari cu experiență, ei știu că folosirea momelei potrivite este esențială dacă doriți să prindeți „captura cea mare”. Cercetările lor ample privind industria momelilor au confirmat faptul că există o mare lipsă de momeală de calitate disponibilă pentru pescuitul desfășurat dimineața devreme sau seara târziu sau pentru pescuitul de agrement. În consecință, ei vă pun la dispoziție momeală de calitate și soluții disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Cu ajutorul aparatelor noastre de vending cu momeală de pescuit care sunt ușor de utilizat, puteți merge în excursia de pescuit în ultima clipă sau vă puteți bucura de pescuit dimineața devreme, fără a vă face griji că nu găsiți momeală de calitate.

Principalul obiectiv al echipei BaitNGo este de a umple golurile actuale din lumea pescuitului, ducând noțiunea de „confort” la cu totul alt nivel cu privire la momeala de calitate. Scopul lor este de a „reîmprospăta” industria pescuitului prin combinația de tehnologie de ultimă oră, proiectare și fabricație eficiente și expertiza lor în pescuit. Aparatele lor de vending cu momeală de pescuit vie și congelată, care sunt o „premieră mondială“, au revoluționat pescuitul în Australia.

Aparatele lor sunt fabricate numai cu cea mai recentă tehnologie și sunt testate cu privire la calitate pentru a garanta că fac față tuturor condițiilor climatice. Vendomatele sunt construite astfel încât să reziste la condițiile în aer liber și puteți fi siguri că sunt rezistente și durabile. Automatele realizează toate comenzile printr-un software inovator în timp real. Designul lor perfect va atrage consumatorul în orice locație și va oferi un plus atractiv față de serviciile oricărui magazin sau stație de service.

Toate aparatele de vending cu momeală de pescuit sunt proiectate și fabricate exclusiv pentru Bait ‘N’ Go. Momeala lor este obținută în proporție de 100% din Australia, fiind disponibilă într-o gamă de momeală congelată sau vie. Toate ambalajele sunt 100% bio-degradabile cu sistem automat de închidere și pot sta în poziție verticală. Sunt de asemenea și prietenoase cu mediul înconjurător, deoarece nu generează reziduuri, iar ei se referă la ele spunând „din ocean direct în aparatul de vending“.

Gama de soluții include toate instrumentele de pescuit disponibile în aparatele lor. Aceasta include o varietate de mărimi de cârlige, sfori pentru undițe, plăcuțe, axuri și momeli, selectate cu atenție pentru a vă satisface nevoile cu privire la pescuit și pentru „Schimbarea modului în care pescuiți”.

BaitNGo a schimbat pescuitul de agrement din Australia pentru totdeauna. Gama lor de momeală exclusivă de calitate este completă de gama specializată de echipamente de pescuit, disponibilă la aparatele noastre de vending cu momeală și instrumente de pescuit deschise non-stop – un magazin virtual deschis 24 din 24.

BaitNGo este o soluție unică pentru toate cerințele dvs. privind pescuitul. Fie că este vorba de momeală de calitate, fie că este vorba de instrumentele noastre premium pentru pescuit, au tot ce vă trebuie pentru a merge la pescuit și a prinde „captura visurilor voastre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*