Membri EVA au votat pentru noua denumire „European Vending & Coffee Service Association” (Asociația Europeană de Vending și Servicii de Cafea), precum și pentru a alege un nou președinte și un nou Comitet Executiv.

Întrunirea Anuală a Adunării Generale a Asociației Europene de Vending (EVA) a lansat ediția 2017 a European Vending Experience „EVEX” la Roma pe data de 23 noiembrie.

Pentru a reflecta realitățile în creștere ale pieței, membri EVA au votat pentru schimbarea denumirii din EVA în „European Vending & Coffee Service Association”. Acronimul EVA precum și logo-ul în formă de stea vor rămâne la fel ca înainte, fiind acceptat faptul că acestea au un grad ridicat de recunoaștere atât în ceea ce privește acționarii și instituțiile de la Bruxelles, cât și mai departe.

Schimbarea denumirii are ca scop recunoașterea acelor jucători care acum reprezintă majoritatea în cadrul industriei noastre – este adevărat, automatele de băuturi calde și cafea reprezintă în total 62% din piața europeană, și până la 90% din piața anumitor țări europene.

În cadrul a ceea ce a reprezentat o AGA foarte importantă, membrii EVA l-au ales pe Paolo Ghidotti (N&W Global Vending) ca fiind noul președinte al EVA, precum și membrii Comitetului Executiv pentru perioada 2017-2019. Comitetul Executiv EVA (EC) pentru 2017-2019 este alcătuit după cum urmează:

Reprezentând Asociații Naționale

Tony Smith – AVA (UK)

Christian Mengus – NAVSA (Franța)

Aris Kaschefi – BDV (Germania) (Vice-Președinte)

Michele Adt– CONFIDA (Italia)

Reprezentând Directori Administrativi ai Asociațiilor Naționale

Raúl Rubio Fleitas – ANEDA (Spania)

Reprezentând producători de aparate de vending (EVMMA)

Paolo Ghidotti – N&W (Președinte)

Reprezentând Sisteme de plată și Soluții de vending

Jürgen Göbel – Ingenico

Reprezentând Furnizori de Ingrediente

Davide Celin – Lavazza

Reprezentând Operatori

Eric Overbeek – Selecta (Operatori Internaționali)

Boris Belotserkovsky – Uvenco (Europa de Nord)

Marcin Przybyo – Automatspec (Europa de Est)

Xavier Arquerons – Alliance Vending (Europa de Sud) (Prim vice-președinte)

Reprezentând Water Solutions

Alberto Giavoni – Brita Group

Reprezentând Office Coffee Services (OCS)

Maurits de Jong – de Jong Duke (Trezorier)

Reprezentând Furnizori de Pahare

Massimo Daolio – Flo

Directorul General al EVA, Erwin Wetzel, îl felicită pe noul președinte și întreg consiliul executiv și le dorește numai bine stabilind direcția strategică a Asociației pe următorii doi ani.

AGA recunoaște contribuția semnificativă făcută de către un număr de personalități pentru activitatea EVA timp de mai mulți ani și un semn de apreciere a fost oferit următorilor:

Jan Marck Vrijlandt

Președinte EVA(2013-17) și membru EC (2007-17)

Michael Maurer

Trezorier EVA și membru EC (2007-17)

Michal Piotrowiak

Membru EC (2007-17)

Klaus Meyer-Steffens

Președintele Coin Group (2002-17)

EVA le mulțumește și le dorește mult succes în toate demersurile de viitor.

Despre Asociația Europeană de Vending

Asociația Europeană de Vending (EVA) este o organizație non-profit înființată și cu sediul la Bruxelles, din anul 1994. Aceasta reprezintă interesele industriei de vending și ale serviciului european de cafea (OCS), în relația cu instituțiile europene și alte autorități sau organisme relevante. Membrii săi includ asociații naționale și societăți individuale din întreaga Europă. EVA reprezintă toate segmentele industriei de vending, de servicii de cafea și de distribuire de apă: producători de aparate și componente, furnizori de materii prime (cafea, ingrediente, gustări, băuturi reci, pahare etc.) și operatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*