Ne reîntâlnim la sfârșitul anului 2017 cu echipa managerială a NTS-Pay România: Dl. Artem Kalinin – Președinte / Administrator și Dna. Marina FlintoacăDirector Executiv. Este un moment bun pentru a face un bilanț al anului pe care ne pregătim să îl încheiem și a ne împărtăși planurile companiei pentru perioada următoare.

Haideți să facem o introducere întâi. Cine este și ce oferă NTS-Pay pe piața românească?

A.K.: Compania NTS-Pay este prezentă pe piața de vending din România de peste 5 ani. În timp am înregistrat progrese semnificative și ocupăm un loc demn în clasamentul companiilor românești care activează pe piața de profil.

Resursele, capacitățile companiei noastre și, bineînțeles, echipa de profesioniști ne permit să ne dezvoltăm eficient afacerea.

NTS-Pay dispune de un set complet de instrumente pentru dezvoltarea direcțiilor de vânzări pe teritoriul României și în afara acesteia.

Avem o experiență în dezvoltarea, producția și funcționarea aparatelor noastre. Acest lucru oferindu-ne un avantaj față de alți operatori și producători de echipamente de vending.

Căutăm în mod constant noi soluții și tehnologii pentru îmbunătățirea calității produselor noastre. De aceea dezvoltăm și introducem pe piață noi produse și adăugăm noi servicii pentru a crește rentabilitatea aparatelor și gradul de satisfacție a clienților noștri.

Astfel ne permitem să menținem stabil pozițiile pe piața de vending!

Ce a însemnat anul 2017 pentru serviciile și produsele oferite de NTS–Pay?

M.F.: Am avut un an bun, pe care îl pot rezuma cel mai bine în 2 cuvinte: creștere și stabilitate. Începând cu extinderea numărului de automate instalate în locații până la consolidarea și întărirea poziției noastre pe piața locală am ajuns acum să avem o rețea care se ridică la aproape o mie de aparate. Mai menționez doar că în același timp dezvoltăm alte proiecte noi care se vor materializa anul viitor.

Nu e rău, dacă ținem cont că în mai 2015 am pornit la drum în România cu doar 7 aparate!

Deservim acum o zonă mai mare, depășind aria capitalei cu încă 100 km. Împreună cu mărirea bussines-ului am continuat să creștem și personalul în care investim continuu și susținut; este o mare provocare, pentru că mentenanța aparatelor înseamnă viteză de reacție în rezolvarea problemelor de aprovizionare și service.

Aceasta mă duce la al doilea obiect al creșterii de care vă vorbeam – și anume, al dezvoltării tehnologiei de fabricație a aparatelor noastre.

Vorbiți-ne puțin despre această tehnologie, ce înseamnă de fapt “ingineria” din spatele automatelor de cafea produse și distribuite de dvs.?

M.F.: Ele sunt mai mult decât niște automate de cafea, sunt aparate 2 în 1 având, pe lângă cele 12 sortimente de cafea și ceai pregătite pe loc, și funcția de plată facturi, reîncărcări și portofel electronic.

Automatele NTS, sunt o nouă generație de dispozitive de tip “Smart”, având în spate un soft special elaborat de inginerii noștri, în urma unor studii și testări îndelungate. Din momentul în care specialiștii NTS au adăugat un calculator și un monitor cu touch totul s-a schimbat. Faptul că automatele noastre pot pregăti o cafea este doar una din multele aplicații instalate în Sistemul de Operare. Sistemul de Operare NTS este bazat pe Linux și dezvoltat special pentru automatele noastre.

Cum verificați și securizați datele gestionate de aparate?

M.F.: Aparatele sunt conectate la internet 24/7, ceea ce permite monitorizarea lor online. Fiecare aparat este sincronizat cu serverul principal, știm în timp real statusul vânzărilor iar urmărirea aparatelor a devenit o joacă, ajutându-ne să obținem indicatori de control al businessului în orice moment al zilei.

Pe partea de administrare avem platforma ce permite să influențăm ușor fiecare aparat și să controlăm totul direct din fața calculatorului personal.

Softul ne transmite erorile în timp real, ceea ce ne permite intervenția rapidă în rezolvarea situațiilor pe teren. De asemenea, softul ne oferă în orice moment date pentru controlul ingredientelor din aparat și serviciilor de plată, oferă rute online pentru operatori și monitorizează permanent întreaga rețea de aparate.

Tehnologia folosită vă recomandă, deci. Cu ce obiective pășiți în noul an?

M.F.: Sigur, ne dorim să ne extindem pentru că deja am acumulat o experiență mare în toate procesele de conducere a businessului de operare și putem împărți această experiență cu viitorii noștri clienți și parteneri.

Ne-am propus să continuăm instalările în noi zone stabilite, concomitent cu scăderea costurilor operaționale, având pregătite deja noi proiecte și direcții pentru anul ce urmează. Pentru aceasta planificăm noi investiții în angajarea și calificarea personalului și lansarea în paralel a altor 2 proiecte mari, așa cum spuneam mai devreme.

Despre ce proiecte este vorba, ni le puteți dezvălui?

M.F.: Provocarea în 2018 este operarea și îmbunătățirea noilor noastre produse -TableTop / Snack Machine. Ele au fost deja testate de specialiștii noștri și sunt pregătite de lansare.

Dar înainte de aceasta ne dorim să intensificăm promovarea produselor noastre la nivelul end user-ului, adică al consumatorului care intră în contact cu aparatul și folosește serviciile sale (cafeaua și plățile). Dorim să împrospătăm și imaginea grafică printr-o operațiune de inovare a designului aparatului și materialelor de promovare.

În primele luni ale lui 2018 ne-am propus să venim cu acest rebranding care să ne facă mai ușor remarcați în locațiile în care suntem prezenți. Va fi noul Coffee POInts by NTS, adică noul Point Of Interest în care primești pe loc servicii și beneficii – faci plăți rapid și savurezi o cafea delicioasă!

Deci se anunță un an plin pentru compania pe care o conduceți!

M.F.: Da, vine un an plin de provocări și proiecte noi așa cum ne și cunosc partenerii noștri.

Abia așteptăm să le facem față!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*