Locație: Complexul Expozițional China Import and Export Fair Complex, Guangzhou Pazhou, China

Perioada: 4-6 Martie 2018

Târgul Internațional de Aparate de Vending & Facilități de Autoservire din China (China VMF) 2018 va avea loc în Complexul Expozițional China Import and Export Fair Complex din China, din Guangzhou Pazhou, în perioada 4-6 Martie 2018. China VMF 2018 se va angaja să construiască o platformă cuprinzătoare care să cuprindă prezentări, colaborări, tranzacții și dezvoltare într-un singur eveniment.

În 2017 expoziția s-a întins pe o suprafață de 10.000 mp, cu 500 de standuri și a atras peste 150 de expozanți, inclusiv Joyi Vendor, Ubox, Easy-touch, Junpeng Vending, TCN, Doingji, TKB, CPI, Kubota, Fulei, Fuji Electric și alții. Au existat trei mari zone de expoziție tematice la VMF China 2016 inclusiv Producători de echipamente, Operatori & Dealeri și Furnizori de produse alimentare și băuturi, și au fost expuse nenumărate aparate de vending, sisteme integrate și piese de schimb, automate de plată multifuncționale, produse de auto-servire, sisteme și terminale de monitorizare și multe altele. Managerul Zhang, care a gestionat VMF China 2016, a indicat că 70% dintre primii zece operatori din China au participat la această expoziție, iar produsele pe care le-au expus au atras o mulțime de firme și cumpărători internaționali.

În același timp cu China VMF a fost organizat și Forumul Summit-ului Industriei de Vending din regiunea Asia-Pacific 2017, iar stadiul de dezvoltare, viitoarele provocări și oportunitățile din această industrie au fost discutate amănunțit de producători, furnizori de servicii, producători de alimente și băuturi, dezvoltatori imobiliari, reprezentanți ai departamentelor de achiziții, ai instituțiilor financiare și ai instituțiilor mass-media guvernamentale, precum și experți, cercetători și reprezentanți ai companiilor, etc.

La China VMF 2018 vă așteaptă și mai multe surprize, iar următorul eveniment urmează să fie găzduit în același loc în perioada 4-6 martie și va fi un eveniment care va atrage toate privirile, datorită succeselor înregistrate în acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*