Fanii loiali și consumatorii de băuturi Van Houten® vor descoperi în curând o nouă calitate a mărcii! Nu vă faceți griji, pentru că nu vom schimba gustul excelent al produselor – care rămâne totuși gustul specific Van Houten®, savurat și renumit în întreaga lume.

Astăzi Van Houten® face un nou pas în viitor asigurându-se că toată cacaoa din băuturile de cacao și ciocolată Van Houten va fi certificată în viitor. Produsele Van Houten Fairtrade vor rămâne certificate de Fairtrade, iar cacaoa din toate celelalte băuturi Van Houten va fi certificată de UTZ. Prin certificarea UTZ, Barry Callebaut face un nou pas în susținerea agriculturii sustenabile de cacao www.utz.org.

Isabelle Åslund, Manager de produs și promovare a produselor, a declarat: „Strategia lui Barry Callebaut este de a atinge procentul de 100% de ingrediente sustenabile în toate produsele noastre până în 2025. Este un pas firesc pentru noi să avem deja certificarea UTZ pentru cacaoa utilizată în produsele marca Van Houten®. De ce să așteptăm până în 2025? Cu toate acestea, poate dura câteva luni până când toate referințele devin disponibile cu privire certificarea UTZ pentru cacao, ambalajul intră pe piață în toamna acestui an și va fi lansat continuu până în primăvara anului 2018. Primul de pe piață care va conține cacao certificată UTZ va fi VH6, urmat de VH4, VH15 …”.

Despre UTZ

Misiunea UTZ este de a crea o lume în care agricultura sustenabilă este ceva normal. Agricultura sustenabilă ajută fermierii, lucrătorii și familiile lor să își îndeplinească ambițiile și să contribuie la protejarea resurselor lumii, acum și în viitor.

O lume în care agricultura sustenabilă este ceva normal este o lume în care: fermierii aplică bunele practici agricole și își administrează fermele în mod profitabil cu respect față de oameni și planetă; industria investește și recompensează producția sustenabilă, iar consumatorii pot avea încredere și se pot bucura de produsele pe care le cumpără.

Isabelle: „Prin certificarea UTZ pentru cacao, pentru băuturile cu choco și ciocolată Van Houten facem primul pas spre planul nostru de dezvoltare sustenabilă, cunoscut sub numele de „Forever Chocolate”, cu obiectivul de 100% ciocolată sustenabilă până în 2025.”

Patru obiective concrete și relevante până în 2025:

Pentru a asigura viitorul ciocolatei, noua strategie de sustenabilitate a lui Barry Callebaut include patru obiective pe care compania se așteaptă să le atingă până în 2025 și care abordează cele mai mari provocări legate de sustenabilitatea din lanțul de aprovizionare cu cacao:

1. Eliminarea muncii efectuate de către copii din lanțul său de aprovizionare;

2. Scoaterea a peste 500.000 de fermieri de cacao din sărăcie

3. Implementarea măsurilor pozitive cu privire la emisiile de carbon și păduri

4. Obținerea de ingrediente 100% sustenabile în toate produsele sale

Barry Callebaut lansează Forever Chocolate pentru a demara o mișcare cu fermierii, societatea civilă, industria, guvernele și iubitorii de ciocolată din întreaga lume care se străduiesc să facă din ciocolata sustenabilă un lucru firesc.

Aceasta este invitația noastră pentru toți cei care iubesc ciocolata – să lucreze cu noi și să se alăture mișcării, astfel încât să putem mări impactul nostru și să ne asigurăm că bucuria de a savura ciocolata va dăinui pentru totdeauna.

Van Houten, o marcă a Barry Callebaut (www.vanhoutendrinks.com)

Van Houten vă oferă băuturi cu ciocolată delicioase pentru orice moment al zilei. Atunci când alegeți Van Houten, alegeți: Calitate – Autenticitate – Indulgență – O bună conștiință.

Visul a început în Amsterdam, în 1828, când C.J. VAN HOUTEN a inventat procesul de fabricare a cacauei. Foarte curând după aceea, pudrele de cacao și ciocolată fabricate de Van Houten au cucerit inima a mii de iubitori de ciocolată. Van Houten sărbătorește peste 180 de ani de experiență oferind băuturi de calitate superioară cu cacao și ciocolată pentru profesioniști și consumatori.  Van Houten este o marcă a Barry Callebaut, cel mai important producător mondial de cacao și ciocolată de înaltă calitate – de la boabele de cacao și până când acestea ajung pe raft.

Visul nostru este să creăm băutura perfectă de ciocolată pentru fiecare stil de viață.

Viziunea noastră este să vă susținem afacerea prin conceptele unice Van Houten.

Pur și simplu savurați! Băutura dvs. Choco de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*